Contact us here
Landbouwmachines

Maaidorser oplossingen

Met elektrische actuatoren van LINAK is van alles in te stellen op maaidorsers: van ladders en deksels tot maaiborden, concave en snijders.

Maaidorsers

Meerdere actuatoroplossingen voor maaidorsers

Voor klanten met maaidorsers zijn optimale prestaties en een kwalitatief betere gewasopbrengst belangrijke eisen. Volgens de huidige wetgeving moet de industrie meer duurzame en energie-efficiënte producten leveren. Het kan een hele uitdaging zijn om aan die eisen te voldoen. Maar het gebruik van elektrische actuatoren verschaft u alvast een paar voordelen:

  • duurzame en onderhoudsvrije oplossingen
  • slimme feedback om de efficiëntie te verhogen en de veiligheid te verbeteren
  • energiezuinige en milieuvriendelijke actuatoren

De oogst vergt nogal wat van de machines. Ze moeten onder allerlei omstandigheden goed functioneren – van regen en modder tot stoffige gewassen en droge grond in de zomer. Intussen moet de oogstmachine, als een stukje nauwkeurig afgestelde precisie-apparatuur, stug door blijven werken. Elektrische actuatoren helpen op een maaidorser dorskorven, losbuizen, snijmessen en zeven aan te passen, evenals ergonomische onderdelen.

Eis duurzame en onderhoudsvrije oplossingen
Actuatoren van LINAK worden grondig getest voordat ze de fabriek verlaten. Stoten, schokken, trillingen, veranderende temperaturen, vochtigheid, stof en zelfs elektromagnetische straling: alles wordt getest, zodat alle producten voldoen aan de certificatie-eisen.

Ontvang slimme feedback en verbeter de veiligheid
De geïntegreerde elektronica in actuatoren van LINAK geeft de ontwerpingenieurs, naast gedetailleerde feedback, ook de mogelijkheid om de automatische aanpassingen in de oogstmachine nauwkeurig in te stellen. Door deze gegevens aan het besturingssysteem toe te voegen, kan de bestuurder vanuit de cabine actuatoren op afstand aansturen. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de veiligheid beduidend.

Blijf kostenefficiënt en milieuvriendelijk
Met het gebruik van elektrische actuatoren bespaart u niet alleen op onderhoudskosten, u kunt alles ook veel nauwkeuriger regelen. Het lage energieverbruik – vooral met de actuatoren op stand-by – betekent dat uw voertuig het brandstofverbruik optimaliseert en daarmee ook milieuvriendelijker wordt. Bovendien is er nooit vervuiling door slangen die olie lekken.   


Lees meer
Lineaire actuator LA36
Lineaire actuatoroplossingen voor maaidorsers play-icon

Lineaire actuatoroplossingen voor maaidorsers

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op mobiele landbouw

In deze focusfolder tonen we de oplossingen en voordelen, zoals LINAK die al meer dan 25 jaar levert aan de agrarische industrie.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Landbouwmachine toepassingen

Elektrische actuatoren van LINAK vereenvoudigen beweging voor uw toepassing en bieden landbouwers wereldwijd machines die schoner en betrouwbaarder zijn.

Lees meer

Video's die verband houden met maaidorsers

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt in maaidorsers. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit de divisie LINAK® TECHLINE® voor landbouwmachines play-icon

Elektrische lineaire actuatoroplossingen uit het segment LINAK TECHLINE voor landbouwmachines

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen