Contact us here
Scheepvaart

Maritieme toepassingen

IC-actuatoren van LINAK bieden een robuuste en betrouwbare afstelling voor allerlei onderdelen op zeilschepen, van luiken en daklichten tot kleppen op balanssystemen voor zeilboten.

Actuatoroplossingen voor maritieme toepassingen

Het aantal verzoeken voor meer functies in moderne scheepsbouw neemt toe. Er is meer vraag naar automatisering en besturing op afstand - niet alleen voor navigatie en sturen, maar ook voor elementen van comfort en interieurontwerp. De trefwoorden zijn flexibiliteit en veelzijdigheid. Met actuatoroplossingen van LINAK zijn de voordelen talrijk:

  • Profiteer van flexibiliteit om een veelzijdig pakket oplossingen te ontwikkelen
  • Bied toepassingen met duurzame actuatoren die geschikt zijn voor het leven op zee
  • Kies voor een onderhoudsvrije oplossing die gemakkelijk te installeren is

Activiteit op zee moet bovenal veilig zijn. Of het nu om een plezierjacht met het gezin gaat of een groot vrachtschip. Helpt bij het openen van luiken, daklichten, deuren of zwemplateaus, besturing van kleppen op balanssystemen – dit alles moet goed worden uitgevoerd. Stoelen afstellen of TV’s hoger zetten is een kwestie van comfort en optimaal gebruik maken van de beperkte ruimte aan boord.

Zet een stap vooruit met nieuwe toepassingen
Er komen steeds nieuwere manieren om de veiligheid en het comfort op zee te verbeteren terwijl klanten profiteren van de opties die al beschikbaar zijn. De ingenieurs en consultants van LINAK achter de flexibele en intelligente actuatoroplossingen staan klaar om deze nog verder te ontwikkelen, zodat kan worden voorzien in de behoeften van de klant. 

Maak robuuste systemen geschikt voor zeilen op zee
Apparatuur heeft te veel te lijden van water – en vooral van zout water. En dat geldt nog sterker voor toepassingen die staan blootgesteld aan de zon. Corrosie en slijtage in elektrische installaties zijn altijd aanwezig, maar actuatoren van LINAK zijn getest en gecertificeerd voor gebruik onder ruwe omstandigheden.

Gemakkelijke installatie van onderhoudsvrije actuatoren
Elektrische actuatoroplossingen zijn eenvoudig te installeren. Installatie is gemakkelijk en de actuatoren laten zich naadloos integreren in andere besturingssystemen. Er wordt geen gebruik gemaak van slangen, pompen of olielekkages, en na installatie behoeven actuatoren vrijwel geen onderhoud. Deze combinatie maakt de oplossingen van LINAK dé schone en kostenefficiënte keus voor zeilschepen.

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Bestanden

Focus op het marine milieu

Het maakt niet uit wat voor boot u hebt, LINAK kan u helpen – via onze actuatoren, kolommen en bedieningen – met de bewegingen die u nodig hebt.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen