Contact us here
Materiaal transport

Pallettruck-oplossingen

Actuatoren van LINAK maken het mogelijk om vorken op pallettrucks hoger of lager te zetten.

Pallettruck

Schone, efficiënte en onderhoudsvrije actuatoren voor pallettrucks

Pallettrucks worden voornamelijk gebruikt om pallets te verplaatsen in smalle ruimtes en voor korte trajectafstanden. Deze moeten gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en betrouwbaar zijn. De voorkeur gaat uit naar olievrije apparatuur om het risico van vervuiling als gevolg van hydraulische olielekkage te voorkomen. Dit is in het bijzonder relevant in voedselgebieden, magazijnen en fabricage. Actuatoren van LINAK® voldoen aan deze eisen met de volgende kenmerken:

  • Nul onderhoud en olievrij
  • Energie-efficiëntie
  • Lange levensduur en vrijwel continu beschikbaar
 
Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op
 

Nul onderhoud en olievrij
Hun elektrische tegenhangers hebben, anders dan hydraulische systemen, geen slangen of pompen. Dit betekent geen olielekken, betere energie-efficiëntie en nul onderhoud. Ons compacte actuatorontwerp met slechts een paar kabels is veel gemakkelijker te installeren. De grondige tests bij LINAK R&D zorgen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur.

Energie-efficiëntie
Onze elektrische actuatoren kunnen rechtstreeks worden gevoed door een batterijspanning van 24 V of 48 V. De directe omzetting in mechanische energie en vermogen on-demand resulteren in een veel betere energie-efficiëntie dan bij gebruik van hydraulische systemen.

Lange levensduur en vrijwel continu beschikbaar
De Long Life-actuatoren van LINAK zijn zo ontworpen dat deze zijn afgestemd op de levensduur van de gebruikelijke onderhoudsintervallen van een pallettruck. Onze B10 calculator kan worden gebruikt om voor het bedoelde gebruik de levensduur van een product te schatten en helpt bij het voorspellen van onderhoud. Hiermee kan de on-site service worden gepland en blijft de actuator vrijwel continu beschikbaar.

Lees meer
Elektrische actuator LA36 van LINAK
play-icon

Brushless DC motoren | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Oplossingen voor materiaaltransport

Elektrische actuatoren en kolommen voor slimme en betrouwbare hefoplossingen in geautomatiseerde magazijnen en productielocaties.

Lees meer
Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen