Contact us here
Materiaal transport

Routetreinoplossingen

Actuatoren van LINAK helpen bij het heffen en neerzetten of vastzetten van lastdragers op de aanhanger van routetreinen.

Routetrein

Actuatoren voor hoge flexibiliteit op routetreinen

Lean Manufacturing van vandaag de dag vereist een efficiënte en flexibele aanvoer. Routetreinen bieden een breed spectrum aan aanhangers met lastdragers van diverse types. Met onze actuatorportfolio helpen wij je de juiste oplossing voor hef- of vergrendelingsfuncties te ontwerpen. Zij zijn ideaal voor deze functies vanwege de volgende kenmerken:

  • Hoge vermogensdichtheid
  • Standaardinterfaces voor gemakkelijke integratie
  • Lange levensduur en betrouwbaarheid
 
Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op
 

Hoge vermogensdichtheid
Het slanke ontwerp van routetreinaanhangers vraagt om een compact ontwerp van de hefeenheid met hoge vermogensdichtheid. Het compacte en geïntegreerde ontwerp van LINAK® actuatoren maakt deze ideaal voor gebruik in deze aanhangers. Er is een duwkracht van maximaal 15.000 N per actuator beschikbaar en dit kan worden uitgebreid tot 8 actuatoren die parallel in werking zijn.

Standaardinterfaces voor gemakkelijke integratie
De hoge verscheidenheid aan lastdragers profiteert van standaardinterfaces, zodat gemakkelijke en snelle aanpassing aan op maat gemaakte ontwerpen mogelijk is. Geautomatiseerde sleeptractors vereisen besturing en bewaking van de gehele trein. Actuatoren van LINAK met gebruikelijke communicatie-interfaces zoals CAN bus of IO-link voldoen aan deze eisen.

Lange levensduur en betrouwbaarheid
Assemblagelijnen in fabricage werken in meerdere shifts. Onderhoud of service van routetreinen tijdens de shift is niet toegestaan of moet tot een absoluut minimum worden beperkt. De Long Life-actuatoren en levensduurcalculator B10 van LINAK maken het mogelijk om een actuator te kiezen die is afgestemd op geplande onderhoudsbeurten. Actuatoren van LINAK zijn onderhoudsvrij vanwege hun grondig geteste ontwerp en hoge betrouwbaarheid.

Lees meer
Elektrische actuator LA36 van LINAK
play-icon

Brushless DC motoren | Actuator Academy™

play-icon

B10 Life | Actuator Academy™

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Oplossingen voor materiaaltransport

Elektrische actuatoren en kolommen voor slimme en betrouwbare hefoplossingen in geautomatiseerde magazijnen en productielocaties.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen