Contact us here
Medische beeldvorming

C-boog

De roep om nauwkeurige en flexibele beweging stimuleert de behoefte aan C-bogen. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK biedt grote ontwerpflexibiliteit en vrijheid om de C-boog zo aan te passen dat beweging, functionaliteit en veiligheid optimaal zijn.

Actuatoren van LINAK in de C-boog voor röntgenapparatuur en chirurgische apparatuur in ziekenhuizen

Systeemoplossingen voor C-bogen

De C-boog moet een perfecte nauwkeurigheid bieden als het gaat om beweging en tegelijkertijd zorgen voor ergonomische werkomstandigheden voor de zorgverlener.

Zorg voor een hoogwaardige behandeling met C-bogen, ontworpen met een breed scala aan bewegingsopties en functionaliteit. LINAK® biedt meervoudig verstelbare elektrische bewegingsopties voor hoogte en kracht/rugpositionering. De nauwkeurige en krachtige bewegingsopties verbeteren de ergonomie van de zorgverlener. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK draagt bij aan een snelle en soepele positionering van de C-boog.

De elektrische actuatorsystemen van LINAK voor C-bogen bieden meerwaarde vanwege:

  • Verbeterde ergonomie, voor optimale werkomstandigheden
  • Veiligheidsfuncties en comfort
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking

Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

 

Verbeterde ergonomie

Het gebruik van elektrische beweging in C-bogen biedt de mogelijkheid om zowel de hoogte als de horizontale positie gelijktijdig aan te passen. Definieer eenvoudig één enkele beweging of gecombineerde bewegingen via bewegingspatronen om de juiste positie te verkrijgen. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de positionering voor een ergonomisch gezonde behandeling.

 

Veiligheidsfunctie en comfort

Tijdens de behandeling met C-bogen is het uiterst belangrijk om precisie en het gemak van aanpasbaarheid centraal te stellen. De systeemoplossingen van LINAK bieden een soepele en betrouwbare beweging van de toepassing:

  • Snelle en nauwkeurige positionering van de toepassing draagt bij aan succesvolle behandeling
  • One-touch knop voor snelle verplaatsing naar een gedefinieerde noodpositie verhoogt de veiligheid en het comfort van zowel de patiënt als personeel
 

Service op afstand staat garant voor een probleemloze werking

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Wij bieden optimale actuatorsystemen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuning om zo efficiënt mogelijk te zijn. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld. Op deze wijze garanderen wij dat het risico op storingen van de C-boog vrijwel verwaarloosbaar is.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen