Contact us here
C-arm en röntgentafel – met producten van LINAK, in afgebeelde omgevingen.

Medische beeldvorming

Actuatoroplossingen van LINAK bieden de perfecte enkelvoudige of seriële beweging voor optimale behandeling in medische beeldvormingstoepassingen.

Actuatorsystemen worden gebruikt in diverse medische beeldvormingstoepassingen zoals C-armen , röntgentafels en CT-scanners.

De mogelijkheid om verschillende soorten beeldvormingstechnologieën te gebruiken, draagt in elke situatie in belangrijke mate bij aan optimale diagnostiek en chirurgische procedures. Als bij het ontwerp van de toepassing gebruik wordt gemaakt van elektrische actuatoren van LINAK®, is krachtige en nauwkeurige beweging in alle richtingen gegarandeerd.

LINAK biedt systeemoplossingen voor verschillende soorten toepassingen, of deze nu basisbeweging of geavanceerde beweging en functionaliteit vereisen.

Integratie van op datacommunicatie gebaseerde functies zoals LCi™ zorgt ervoor dat onbedoelde defecten of uitval kunnen worden gedetecteerd en geëlimineerd voordat deze geplande procedures onderbreken.

Bij het creëren van de ideale systeemoplossing voor beeldvormingstoepassingen gebruikt LINAK zijn hooggekwalificeerde competenties en knowhow om de perfecte oplossing te vinden.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen