Contact us here
Medische beeldvorming

Röntgentafel

Door de vergrijzing van de bevolking neemt het aantal behandelingen toe en is er meer behoefte aan diagnostische beeldvorming met behulp van röntgentafels. De actuatorsystemen van LINAK creëren beweging, verbeteren de veiligheid en zijn verbonden met digitale diensten om de efficiëntie van personeel in de gezondheidszorg te vergroten.

Röntgentafels voor medische beeldvorming in gezondheidszorgoplossingen met lineaire actuatoren van LINAK

Systeemoplossingen voor röntgentafels

Alle soorten operatietafels moeten het comfort en de veiligheid van de patiënt optimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor het zorgpersoneel. Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

Daarom worden ontwerpen van röntgentafels met elektrische actuatoren van LINAK geleverd met een breed scala aan bewegingsopties en functies om deze toenemende druk op professionals weg te nemen. Onze actuatorsystemen bieden veel meer waarde voor uw diagnostische beeldvormingstoepassing. Tel hierbij op:

  • Flexibiliteit in beweging voor meer keuze in ontwerp
  • Verbeterd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking

Het tekort aan arbeidskrachten in de gezondheidszorg is een vaststaand feit. Vanwege de druk op de gezondheidszorg is er vraag naar hulpmiddelen en apparatuur die de dagelijkse behandelingsroutines ondersteunen.

 
 

Vergroot ontwerpvrijheid met bewegingsflexibiliteit

Systemen van LINAK zijn gebouwd op een modulair platform en ontworpen voor schaalbare prestaties om aanpassingen in de röntgentafeltoepassing mogelijk te maken. Dit betekent dat – overal waar vermogen is vereist, de ruimte beperkt is of het geluidsniveau van essentieel belang is – u een grote verscheidenheid aan producten krijgt die is afgestemd op de toepassing.

 

Optimale beweging en veiligheid

Nauwkeurige en soepele beweging is cruciaal, en veiligheid is vereist voor een optimale behandeling in de röntgenzaal.

  • Flexibele bewegings- en bewegingspatronen verbeteren het patiëntonderzoek
  • Gemakkelijke in- en uitstappositie voor meer veiligheid en minder valincidenten
  • One-touch knop voor snelle verplaatsing naar een vooraf gedefinieerde positie zoals Trendelenburg
 

Betrouwbare besturing en beweging zijn van essentieel belang

LINAK staat bekend om zijn hoogwaardige producten en no-nonsense werking. Er ontstaat een kritieke situatie wanneer uw röntgentafel niet functioneert. Daarom maken wij het gemakkelijk om uw technische ondersteuningsproces te optimaliseren met LINAK OneConnect™. Hiermee wordt op afstand toegang tot servicegegevens geboden om vanaf elke locatie ter wereld snel en efficiënt problemen met de röntgentafel op te kunnen lossen.

Lees meer
Röntgentafel met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Röntgentafels met actuatoraandrijving

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen