Contact us here
Patiënten tillen en verplaatsen

LINAK LIFT™

Speciale, gestroomlijnde, efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen van LINAK voor uw patiëntlift.

Patiëntliften

Actuatorsystemen voor patiëntliften

Er zijn twee duidelijke trends. De uitdagingen van de toekomst zijn een ouder wordende bevolking en meer mensen die aan obesitas lijden, die allen meer zorg nodig hebben. De voorschriften met betrekking tot de prestatie en veiligheid in gezondheidszorgapparatuur worden steeds strenger. Maar heeft iedereen recht op de juiste zorg. Gebruik van elektrische actuatoren van LINAK voor uw patiëntlift of zit-sta-lift maakt deze sterk en robuust, zorgt voor een soepele beweging, en biedt talrijke andere voordelen.

  • Verbeterde ergonomie, meer comfort en een minimum aan onderhoud
  • Producten die voldoen aan de normen ondersteunen uw goedkeuringsproces.
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

LINAK biedt een levensvatbaar concept, of u nu een standaard-hefoplossing nodig hebt of een geavanceerd systeem met diverse intelligente functies voor uw patiëntlift. Krachtige liftactuatoren en een solide balanscoördinatie met pootspreiders creëren een soepele beweging. Waardeverhogende functies zoals de Service Data Tool (SDT) helpen de ergonomie te verbeteren en maken de dagelijkse zorg kostenefficiënter, en verminderen uitval van uw lift.

Verbeter de ergonomie en minimaliseer onderhoud
Streven naar absoluut veilige patiëntliften is een belangrijk aandachtspunt voor iedereen die in de zorgsector werkt. Bij LINAK worden alle actuatorproducten grondig getest als systeem. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat uw patiëntlift gedurende de gehele levensduur probleemloos functioneert. Onze ‘First Failure Safe’-oplossingen zorgen ervoor dat uw patiëntlift veilig werkt, terwijl onze SDT helpt de statusgegevens van het systeem uit te lezen om in de pas te kunnen lopen met het verplichte onderhoud. Alles voor meer comfort van bewoners en verzorgers.

Voldoe aan de norm met compatibele actuatoren
Veiligheidsvoorschriften voor zorgtoepassingen worden voortdurend aangescherpt. Apparatuur zoals patiëntliften moet bepaalde certificeringen en goedkeuringen krijgen. LINAK neemt veilige verzorging van patiënten serieus. Onze actuatorsystemen zijn getest en gecertificeerd volgens internationale medische normen (bijv. IEC 60601-1: 2005 3e editie, ANSI/AAMI ES60601-1:2005 3e editie en CAN/CSA-22.2 Nr. 60601-1:2008). Dit is bedoeld om ervoor te zorgen dat uw patiëntlift zodanig is voorbereid dat deze gemakkelijk in overeenstemming kan worden gebracht met de vereisten in de standaard EN10535.

Vertrouw op een wereldwijde partner met tientallen jaren ervaring
LINAK heeft niet alleen een uitgebreide productenportfolio. In de afgelopen 30 jaar groeide de organisatie sterk, met talloze verkoopkantoren overal ter wereld. Dit stelt ons in staat om vrijwel overal klanten te bedienen – met producten, advies en plaatselijke marktinzichten. LINAK heeft altijd een oplossing, of u nu een standaardoplossing of geavanceerde oplossing nodig hebt, of wellicht een ontwikkelingspartner voor een nieuw project.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Patiëntlift met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Patiëntliften met actuatoraandrijving

play-icon

Connectiviteit - Verhoog uw profiel met een LIFT™-oplossing

play-icon

Ontwerp - Verhoog uw profiel met een LIFT™-oplossing

play-icon

Veiligheid - Verhoog uw profiel met een LIFT™-oplossing

play-icon

Eenvoud - Verhoog uw profiel met een LIFT™-oplossing

play-icon

Snelheid - Verhoog uw profiel met een LIFT™-oplossing

play-icon

LA20 - The Movie

Video over LA40 play-icon

LA40

Bestanden

LIFT™-brochure

Een LIFT™-oplossing betekent niets zonder LINAK. Geavanceerde oplossing van de volgende generatie voor verstellingssystemen voor tilliften met LIFT40™, LIFT40+™ en LIFT50™

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen