Contact us here
Patiënten tillen en verplaatsen

Rolstoeloplossingen

Met actuatoren van LINAK kunt u nauwkeurig en vrijwel geluidloos hoogte, beensteunen en rugleuningen aanpassen in moderne rolstoelen.

Rolstoelen

Actuatorenystemen voor moderne rolstoelen

Zowel ouderen, als personen met een beperking willen een mobiele en comfortabele levensstijl handhaven, onafhankelijk van de gezondheidszorg. Empowerment is een belangrijk gegeven en de moderne elektrische rolstoelen maken zelfstandig leven meer dan ooit haalbaar. Met actuatoren van LINAK kunt u multifunctionele elektrische rolstoelen creëren, met alle voordelen die daaraan vastzitten.

  • Betrouwbare en grondig geteste technologie
  • Geluidsarme beweging en een compact design
  • Ervaren partner die wereldwijd actief is

Om dagelijkse dingen te doen zijn rolstoelgebruikers sterk afhankelijk van hun stoel. In het algemeen willen rolstoelgebruikers zo normaal mogelijk functioneren, het liefst zoveel mogelijk zónder verzorgers. Elektrische actuatoren creëren bewegingen die gebruikers zelf niet kunnen maken en zorgen voor een degelijke toepassing die het ongemak van invaliditeit kan minimaliseren. Alles verbetert de ergonomie, van het aanpassen van de stoelhoogte tot het optimaliseren van de beensteun of het veranderen van de positie van de rugleuning.

Vertrouw op beproefde en geteste actuatoren
Elk product van LINAK wordt van A tot Z getest, voordat het op de markt komt. Dit doen wij niet alleen om tegemoet te komen aan de eisen van internationale medische goedkeuringen, maar ook om het voor fabrikanten makkelijker te maken om te voldoen aan de huidige strenge rolstoel-testnormen.

Creëer een sterke, maar ook soepele en stille beweging
Electrische actuatoren bieden vele voordelen. Het meest logisch zijn de bijna stille beweging en de soepele bewegingscoördinatie tussen actuatoren. Actuatoren van LINAK hebben een positie-terugkoppeling, die ze compatibel maakt met andere bedieningsunits en waardoor ze veiliger en efficiënter bewegen.  Het compacte ontwerp zorgt dat actuatoren weinig ruimte nodig hebben, waardoor er ontwerpvrijheid ontstaat en ergonomie en comfort in rolstoelen juist alle ruimte krijgen.

Profiteer van een wereldwijde partner met jarenlange ervaring
Voor LINAK begon het meer dan 30 jaar geleden met actuatoren voor rolstoelen. In de loop der jaren groeiden elektrische actuatoren uit tot complete systemen, waardoor rolstoelen vandaag de dag hi-tech apparatuur voor gehandicapten zijn. Behoeften en vereisten variëren en vaak leidt samenwerking tot de meest optimale oplossingen.
Als partner streeft LINAK ernaar goed te luisteren naar de wensen van OEM's en dat te koppelen aan haar kennis van markt. LINAK is actief over de hele wereld en dat betekent dat er overal lokale focus is, terwijl ondersteuning ook altijd dichtbij is.

Lees meer
Lineaire Actuator LA23 van LINAK play-icon

Lineaire actuator LA23 van LINAK

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK play-icon

LINAK - grondige tests van lineaire actuatorsystemen op de geavanceerde testfaciliteiten van LINAK

Bestanden

Focus op rolstoelen

Het verhogen van comfort, betrouwbaarheid en veiligheid voor rolstoelgebruikers.

MEDLINE & CARELINE productoverzicht

Laat u verrassen door het enorme arsenaal aan innovatieve MEDLINE & CARELINE producten, die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw ziekenhuis- en medische apparatuur.

Veiligheidsfolder

Verschillende toepassingen hebben verschillende veiligheidsfuncties nodig. LINAK biedt op het gebied van veiligheid een breed scala aan standaardfuncties en optionele functies, ongeacht welke gezondheidszorgtoepassing u ontwerpt.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen