Contact us here
Voertuigen

Verkoopwagens

Door eenvoudige elektrische lineaire beweging, bediening en een hoge controle zorgen onze actuatorsystemen voor een efficiënte automatisering voor luifels, deuren, ramen, displays en nog veel meer met slechts één druk op de knop.

Actuatoroplossingen voor verkoopwagens

Installatietijd, onderhoud en betrouwbaarheid zijn belangrijk wanneer het gaat om een goede luifelverstellingsoplossing. De juiste inbouwmaat in verstelbare toepassingen bepalen is namelijk erg lastig gezien de foutgevoeligheid en neemt veel tijd in beslag. En eenmaal geïnstalleerd moet je erop kunnen vertrouwen dat de oplossing altijd en overal langdurig blijft werken. Elektrische actuatoren in verkoopwagens zijn niet alleen klein en eenvoudig te integreren, maar ze zijn ook een totaaloplossing met vele andere voordelen:

  • Kostenbesparend en onderhoudsvrij
  • Betrouwbaar, veilig en nauwkeurige positionering
  • Milieuvriendelijk

LINAK® biedt vele oplossingen, waaronder dat onze actuatoren ook met de hand kunnen worden bediend indien nodig.

Zo bent u niet afhankelijk van elektronica en kunnen onze actuatoren nóg langer mee. Met onze speciale marktwagenkabel zijn onze actuatoren daarnaast altijd en overal eenvoudig te bedienen en installeren waardoor u nooit meer afhankelijk bent van techniek en u in een veilige omgeving kunt werken. 

 

Optimaliseer kosten en minimaliseer onderhoud
Elektrische actuatoren bieden een Alles-in-één oplossing. Het enige wat benodigd is om de toepassing werken te maken is de actuator – dus geen onverwachte verassingen meer zoals extra slangen, pompen, compressors of olie aanschaffen. Ze vergen hierdoor ook geen onderhoud meer en zijn zeer energiezuinig, waardoor ze een flink steentje bijdragen aan uw algehele efficiëntie.

Betrouwbare en veilig
Zon, zand, regen of wind – onze actuatoren blijven werken. Onze actuatoren worden uitvoerig getest en geen enkele actuator verlaat de fabriek zonder 100% voor de uitgebreide testen geslaagd te zijn. Ze hebben daarbij, voor het geval dat de actuator stroom verliest, zelfblokkerende functies en remmen en kunnen dan zelfs handmatig bediend worden.

Milieuvriendelijk
Onze elektrische actuatoren bevatten geen slangen, kleppen, pompen en compressoren, waardoor u over een schoon systeem beschikt en geen olielekkage gevaar heeft. Ze werken ook zonder dat de motor van de auto aanstaat, waardoor er minder CO2 wordt uitgestoot. Onze actuatoren zijn zeer duurzaam in zowel stroom als levensduur van de actuator – dus geen problemen meer met dat de luifel na verloop van tijd gaat hangen.

 
Lees meer
Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Bestanden

Focus op verkoopwagens

Voor verkoopwagens kan LINAK een tal aan verstellingen mogelijk maken met slechts één druk op de knop. Ontdek in deze brochure waarom onze elektrische actuatoren de beste en meest veelzijdige oplossing zijn voor verkoopwagens.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Videos over onze actuator technologie

Leer meer over elektrische actuator technologie gebruikt in verkoopwagens

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen