Contact us here
Voertuigen

Voertuig toepassingen

Met actuatoren van LINAK kunnen eigenaren op veilige wijze (laad)kleppen openen, hellingbanen en treden verlagen, en spiegels op hun voertuig afstellen.

Actuatoroplossingen voor voertuigen

Er bestaat wereldwijd een groeiende trend naar meer automatisering van functies die de veiligheid en prestatie van voertuigen verbeteren. Er wordt bijvoorbeeld verwacht dat de vraag naar invalidenvoertuigen net zo hard zal groeien als het aantal oudere inwoners, en de vraag naar elektrisch bedienbare verkoopwagens onontkoombaar zal worden. Actuatoren van LINAK helpen OEM’s in deze sterk concurrerende markt een voorsprong te houden, en bieden een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Gebruik van sterke en betrouwbare actuatoren, waarvan na grondige tests is bewezen dat deze bestand zijn tegen allerlei omstandigheden
  • Gemakkelijke installatie van compacte en onderhoudsvrije oplossingen
  • Aanbod van intelligente en duurzame systemen tegen een lagere prijs 

Flexibiliteit, duurzaamheid en prijs zijn wereldwijd onder meer de concurrerende parameters voor OEM’s die voertuigen bouwen. Elektrische actuatoren moeten dusdanig flexibel zijn dat ze geschikt zijn voor elk voertuig – zelfs voor de meest geavanceerde voertuigen. Tegelijkertijd is het nodig om een minimale CO₂-voetafdruk achter te laten en de prijzen laag te houden. Actuatoren van LINAK helpen eigenaren om hun (laad)kleppen te openen met de afstandsbediening of de rolstoelhelling op hun auto te verlagen.

Getest en goed bevonden voor werk onder zeer ruwe omstandigheden
Voertuigen staan bloot aan allerlei soorten weersomstandigheden. Zo ook de actuatoren die hierin de beweging mogelijk maken. Daarom ondergaan de producten van LINAK een grondige reeks duurzaamheidstests om er zeker van te zijn dat deze producten goed functioneren bij strenge vorst, een hete zon in de zomer en stortregens.

Onderhoudsvrije oplossingen die gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd
Om voor de hand liggende redenen hebben elektrische actuatoroplossingen geen slangen, pompen of compressors nodig. Alles wat u nodig hebt is een stroomsnoer en een datakabel die worden aangesloten op de controlebox. Dit betekent dat het veel gemakkelijker is om deze actuatoren te installeren, en er geen zwakke plekken zijn die het nodig maken om de actuatoren regelmatig door specialisten te laten onderhouden.

Intelligente duurzaamheid die gemakkelijk kan worden geïntegreerd
Elektrische actuatoren van LINAK zijn intelligent en geven feedback aan vrijwel elk besturingssysteem. Dit maakt bewaking en besturing op afstand door bestuurders gemakkelijk. De actuatoren hebben een laag voltage en de standby-energie is bijna nul, wat inhoudt dat ze veel duurzamer zijn dan andere systeemtypes, en er veel veiliger mee kan worden gewerkt.

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Bestanden

Focus op verkoopwagens

Voor verkoopwagens kan LINAK een tal aan verstellingen mogelijk maken met slechts één druk op de knop. Ontdek in deze brochure waarom onze elektrische actuatoren de beste en meest veelzijdige oplossing zijn voor verkoopwagens.

Focus op voertuigen en mobiliteit

Voor gehandicapten heeft LINAK tal van laagspanningsactuatoren voor alle soorten bewegingen in voertuiguitrustingen. Deze brochure vertelt u waarom LINAK de perfecte partner is voor deze specifieke toepassing.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen