Contact us here
Winkelinrichting

Winkelinrichting toepassingen

Elektrische actuatorsystemen van LINAK bieden soepele en stille hoogteverstelling in winkelinrichtingen, zoals balies.

Winkelinrichtingen met actuatoroplossingen

In de afgelopen jaren hebben vakbonden en arbo-instanties zich steeds meer beziggehouden met ergonomische kwesties in bepaalde werkomgevingen. Kassabedienden is een groep die het meest recent onder de loep is genomen. Verstelmogelijkheden in balies maken het leven van de werknemers gemakkelijker. Met moderne actuatortechnologie is het mogelijk te profiteren van een aantal voordelen.

  • Variatie in producten maakt grote ontwerpflexibiliteit mogelijk
  • Hoogwaardige prestatie en verbeterde ergonomie
  • Betrouwbare, onderhoudsvrije actuatoren

Slechte ergonomie bij winkelpersoneel overal ter wereld, kan leiden tot rugpijn en hoofdpijn. Wat uiteindelijk kan leiden tot minder efficiëntie en zelfs absentie. Met actuatoroplossingen van LINAK in balies kunt u winkeleigenaren elegante, verstelbare balies aanbieden waarmee deze klachten kunnen worden geminimaliseerd. Daarnaast krijgt u in een sterk concurrerende markt diverse voordelen.

Gebruik de optimale oplossing voor uw product
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt LINAK wereldwijd het breedste productportfolio op het gebied van elektrische lineaire actuatoren. Het aantal mogelijke combinaties is vrijwel eindeloos, omdat elke actuator, controlebox of afstandsbediening in iedere opstelling zijn werk doet. Onze oplossingen laten zich heel gemakkelijk installeren, wat u tijd en geld bespaart. De vele verschillende functies geven u alle ontwerpvrijheid.

Integreer een soepele beweging in uw ontwerp
Moderne elektrische actuatorsystemen voor meubels bieden een soepele en vrijwel stille beweging. De oplossingen van LINAK voegen hier een compact ontwerp en eenvoudige installatie aan toe, wat u zowel tijd als geld bespaart. Wij bieden een brede productportfolio met veel verschillende functies, die erop zijn gericht u als fabrikant alle ontwerpvrijheid te geven. Dit alles zorgt voor een elegante uitstraling, optimale ergonomie en bruikbaarheid voor de eindgebruiker.

Vertrouw jarenlang op beproefde en geteste actuatoren
Alle producten van LINAK worden grondig getest voordat deze de fabriek verlaten. Dit betekent dat de functionaliteit en de werking vele jaren lang perfect blijven, ongeacht de omstandigheden buiten. De intensieve tests zijn ook uw garantie dat onderhoud vrijwel overbodig is.

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Focus op winkelinrichtingen

Met de in hoogte verstelbare balies, aangestuurd door elektrische actuatoren van LINAK, kunnen alle medewerkers op elk moment van de dag de juiste houding kiezen, ongeacht hun taak.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen