Contact us here
Winkelinrichtingen

Balies in detailhandel

Actuatoroplossingen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme hoogteverstelling van balies in winkels, banken en servicepunten.

Balies in detailhandel

Elegante actuatoroplossingen voor balies in detailhandel

In een poging om de ergonomie te verbeteren en in het algemeen de klantervaring te optimaliseren, zijn winkeleigenaren op zoek naar in hoogte verstelbare balies en kassaopstellingen. Met gebruik van elektrische actuatoren van LINAK kunt u balietoepassingen bieden waarmee individuele verstelling mogelijk is en kunt u voorzien in de behoefte aan een uitmuntende en geluidsarme beweging. De voordelen voor u en uw toepassing zijn talrijk.

  • Een rijkdom aan opties, alle eenvoudig te integreren
  • Ontwerpvriendelijke oplossingen die een soepele beweging creëren
  • Duurzame en onderhoudsvrije actuatoren

Functionaliteit staat centraal bij het ontwerp van in hoogte verstelbare winkelinterieurs. Retailers hebben moeite absentie van medewerkers als gevolg van fysieke belasting laag te houden en proberen de kwaliteit en efficiëntie bij transacties met de klant constant te optimaliseren. Met actuatoren van LINAK kunnen balies in de detailhandel soepel en geluidsarm worden versteld, zodat uw product kan worden afgestemd op de behoefte van retailers, hun personeel en klanten.

Kies uit talloze actuatoroplossingen
Al meer dan 30 jaar ontwikkelt LINAK elektrische actuatoroplossingen die overal inpasbaar zijn. Hiermee kunt u precies de in hoogte verstelbare oplossing samenstellen die u nodig hebt voor uw balies in de detailhandel. Met Plug & Play™ van LINAK is installatie en integratie in ontwerpelementen zelfs nóg eenvoudiger.

Laat oplossingen naadloos integreren in uw ontwerp
Met een breed scala aan mogelijke combinaties kunt u met het compacte ontwerp van LINAK retailers een balie bieden waarin snelle en soepele beweging een geïntegreerd onderdeel van het ontwerp en niet alleen maar een leuke toevoeging is. Functionaliteit en intuïtieve bedieningspanelen gaan hand in hand en verbeteren de ergonomie en bruikbaarheid voor alle gebruikers. U houdt echter altijd de vrijheid van ontwerp.

Vertrouw jarenlang op duurzame actuatoren
Elk product van LINAK wordt van A tot Z getest voordat het de fabriek verlaat. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat u, als fabrikant, altijd beweging met betrouwbare en duurzame oplossingen aan retailers kunt leveren. De grondige tests zijn ook uw garantie dat het product in foutloze staat blijft en presteert volgens de specificaties zonder dat daar onderhoud voor nodig is.  

Lees meer
Winkelinterieursystemen
Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

Focus op winkelinrichtingen

Met de in hoogte verstelbare balies, aangestuurd door elektrische actuatoren van LINAK, kunnen alle medewerkers op elk moment van de dag de juiste houding kiezen, ongeacht hun taak.

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Winkelinrichting toepassingen

Elektrische actuatorsystemen van LINAK bieden soepele en stille hoogteverstelling in winkelinrichtingen, zoals balies.

Lees meer

Systemen voor balies in de detailhandel

Elektrische hoogteverstelling die wordt aangedreven door lineaire aandrijfsystemen, vindt steeds meer zijn weg naar de detailhandel. Ter ondersteuning van deze ontwikkeling biedt LINAK diverse systeemoplossingen waarmee OEM’s ergonomische en klantvriendelijke balies kunnen leveren. De systemen omvatten inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen