Contact us here
Nieuws 27 maart 2019

Verstelbaarheid – een centraal element in de tandartsstoel van de toekomst

Zeer verstelbare actuatoroplossingen met een soepele en snelle beweging evenals een instelbaar positiegeheugen stellen tandartsen in staat om efficiënt te blijven en bieden een hoog comfort aan de patiënt.

Verstelbaarheid – een centraal element in de tandartsstoel van de toekomst

De ene patiënt in de tandartsstoel is de andere niet. De stoel moet daarom worden aangepast aan elke unieke patiënt. Diverse dingen helpen tandartsen aan elke patiënt de beste behandeling te geven. Een van die dingen is de tandartsstoel. Geavanceerde technologie is nodig om met comfortabele patronen een soepele beweging mogelijk te maken, zodat de patiënt snel en effectief in de optimale positie kan worden gebracht.

Werk samen met ervaren experts op het gebied van beweging
Experts in de dentale zorg en moderne klinische apparatuur vertrouwen op een groot aantal informatiebronnen en leveranciers van innovatieve technologie. Als het gaat om geavanceerde beweging met elektrische actuatoren, was LINAK er al sinds het eerste begin bij. En er is een reden waarom wij nog steeds marktleider zijn. 

Met standvastig onderzoek, voortdurende ontwikkeling en constante technologische innovatie hebben wij beweging verfijnd met de informatie die wij krijgen van tandheelkundige professionals. Daarom werken wij vaak als partners samen om de status quo te veranderen. In het kort gezegd: wij willen onze kennis delen en geavanceerde technologie teruggeven. Zo creëer je succes, vinden wij.

Kwaliteit door innovatie en sublieme fabricage
Als pionier op het gebied van elektrische actuatortechnologie zijn wij eraan gewend om fabricageprocessen en machines in overeenstemming te brengen met onze eigen hoge kwaliteitsnormen. LINAK breidt zijn productiecapaciteit overal ter wereld continu uit, hierbij geholpen door deskundige en ervaren leveranciers. Dit houdt in dat u, ongeacht waar uw productielocaties zijn gevestigd, kunt vertrouwen op een consequent hoge kwaliteit in grondig geteste producten. 

De actuatoroplossingen van LINAK zijn volledig in overeenstemming met de huidige normen en standaards, zodat u kunt voldoen aan de veiligheidseisen die u in uw sector van toepassing zijn. 

Profiteer van een divers productaanbod en sterke klantgerichtheid
Met een fysieke aanwezigheid in 35 landen overal ter wereld wil LINAK gemakkelijk bereikbaar zijn voor al onze klanten. U kunt rekenen op onze inzet, ongeacht waar u LINAK ontmoet. Met onze enorme ervaring op het gebied van elektrische beweging, inzichten in de plaatselijke markten en een zeer uitgebreid productprogramma kunt u de unieke en flexibele tandartsstoel maken waarmee u de concurrentie een stap voor blijft. 

Als u meer wilt weten over onze producten, oplossingen en diensten, kunt u contact opnemen met het kantoor van LINAK in uw regio

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen