Contact us here
Nieuws 20 augustus 2019

Gebruikersstatistieken met de nieuwe Desk Control App

Gemakkelijker automatisch verbinding maken met het bureau en meer integratie van statistieken. In de LINAK® Desk Control™ App zijn belangrijke veranderingen aangebracht die het nóg makkelijker maken om doelen en zit-sta posities in te stellen – en daarmee de werkgewoontes te verbeteren.

Desk Control Apps

Een verstelbaar bureau op kantoor is niet alleen maar een bureau waaraan u kunt gaan zitten of staan – het gaat allemaal om de variatie tussen zitten en staan. Onderzoek toont echter aan dat deze bureaus vaak niet optimaal gebruikt worden. Ondanks de goede bedoelingen vergeten wij op de een of andere manier om gedurende de dag in beweging te komen.

Daarom hebben wij in veel van onze bedieningspanelen en Desk Control Apps een herinneringsfunctie geïntegreerd. Met de nieuwe release van de app bieden wij u belangrijke verbeteringen om uw eindgebruikers te helpen. Neem hieronder een kijkje:

Motivatie groeit wanneer beloningen zichtbaar zijn
Een van de belangrijkste functies van de LINAK Desk Control App is de herinneringsfunctie en de stimulerende berichten hierbij voor de gebruiker. In de nieuwe versie van de app spelen statistieken een veel grotere rol. Dit heeft de gebruikersinterface in aanzienlijke mate verbeterd, zodat de gebruiker gedurende de dag eenvoudig zijn of haar voortgang kan volgen.

Uit de gedragswetenschappen weten wij dat beloningen, hoe klein ook, werken. Daarom worden enkele app-berichten verstuurd waarin gebruikers worden gemotiveerd vanwege hun goede resultaten.

Statistieken die gemakkelijk toegankelijk en leesbaar zijn
Op basis van onderzoeken en enquêtes weten wij dat veel gebruikers er de voorkeur aan geven om hun bureau te verstellen met hun vaste bedieningspaneel, bijvoorbeeld de Desk Panel DPG. Gebruikers geven er echter de voorkeur aan om op hun telefoon hun statistieken te controleren.

Wij hebben het voor de gebruiker gemakkelijker gemaakt om hun voortgang te volgen en een overzicht van hun verbrande calorieën te zien, door de app de doelen van de gebruiker bij te laten houden. Daarmee wordt er beter tegemoet gekomen aan de behoeften van de gebruikers.

Positieve en stimulerende berichten, op basis van gegevens en de ingestelde uitdaging, herinneren de gebruiker er tijdens de werkdag aan om naar een staande of zittende positie te gaan en gemotiveerd te blijven.

Automatisch verbinding maken tussen app en bureau
Als een extra functie hebben wij ervoor gezorgd dat zodra de app de telefoon heeft gekoppeld aan het bureau, deze de telefoon onthoudt. Wanneer de gebruiker in de ochtend bij het bureau arriveert, maakt de app via bluetooth automatisch verbinding met het bureau en neemt deze de eerdere geregistreerde gegevens over.

Desk Control App voor ondersteuning van de DPG
De Desk Control App is de perfecte aanvulling op uw bureau – vooral als deze alle functies gebruikt van het intuïtieve bedieningspaneel DPG1C met geïntegreerde Bluetooth®, waaraan een Red Dot Award is toegekend. Het bedieningspaneel en/of onze Bluetooth® adapter kunnen eenvoudig met de app worden gekoppeld, zodat de gebruiker persoonlijke instellingen op de telefoon kan opslaan. In feite was het instellen van geheugenposities in de telefoon-app nog nooit zo gemakkelijk.

De app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. Download gratis de app vanuit de App Store of Google Play.

Als u meer wilt weten over LINAK Desk Control, de specifiek de app, of hoe u door wijziging van de app uw eigen editie kunt maken, neem dan contact op met de LINAK vestiging in uw regio

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen