Contact us here
Bureaus

Kantoormeubilair

Actuatorsystemen van LINAK creëren een optimale ergonomie voor in hoogte verstelbare kantoormeubilair.

Kantoormeubilair

Actuatorsystemen voor kantoormeubilair

Steeds meer werknemers zitten steeds langer achter hun bureau. De focus in organisaties op een betere ergonomie voor hun werknemers leidt ertoe dat men steeds meer kijkt naar in hoogte verstelbare bureaus. Er wordt tegenwoordig ook steeds meer gewerkt op andere manieren dan in het verleden. Dit vergroot de vraag naar een geheel nieuw type bureau, omdat meer en meer werknemers tijdens de dag of week hetzelfde bureau delen. LINAK biedt een breed scala aan actuatorenystemen die zijn ontwikkeld voor kantoormeubilair. Dit biedt een aantal vermeldenswaardige voordelen.

  • Betrouwbare en innovatieve actuatorsystemen
  • Energiezuinige oplossingen die heel eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd
  • Wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring

Onderzoeken tonen aan dat inactiviteit meer dan 95% van alle rugpijn veroorzaakt. Inactiviteit is wereldwijd een groeiende zorg voor organisaties, omdat werknemers op kantoor hierdoor een groter risico lopen op hartziekten, diabetes en algemene vermoeidheid. De vraag naar beweging en ergonomisch meubilair op het werk neemt toe. Moderne elektrische actuatorenystemen zorgen voor een optimale en aanpasbare verstelling in kantoormeubilair en herinneren werknemers er regelmatig aan wanneer zij hun houding moeten wijzigen om gezond en productief te blijven.

Gebruik betrouwbare en innovatieve actuatoroplossingen
Elk product van LINAK wordt grondig getest voordat dit de fabriek verlaat. Met een groot aantal tests wordt gezorgd voor duurzaamheid en een lange levensduur, met minimaal tot geen onderhoud. Toegespitste productiefaciliteiten in zowel Europa als de VS staan garant voor een consistente hoge kwaliteit. Medewerkers van LINAK streven er ook constant naar om de lat steeds hoger te leggen door innovatieve nieuwe functies te ontwikkelen, zoals het PIEZO™ antibots-systeem en Desk Control™-apps.

Installeer eenvoudig een milieuvriendelijke oplossing
Bij LINAK zijn de meeste systemen voor kantoormeubilair PVC-Free™. Controleboxen worden daarnaast standaard geleverd met ZERO™ technologie - wat inhoudt dat het standby-verbruik lager is dan 0,1 W. Goede zorg voor het milieu – zowel wereldwijd als lokaal – is een prioriteit. Alle onderdelen van een oplossing van LINAK zijn op elkaar afgestemd, wat montage heel eenvoudig maakt. Wij noemen dit Plug & Play™. En het extreem intuïtieve Kick & Click™ systeem van LINAK maakt dit nóg eenvoudiger.

Profiteer van een wereldwijde partner met meer dan 30 jaar ervaring
Het ontwerp van een kantoormeubilair is vaak ingewikkeld en tegelijkertijd elegant. Daarom biedt LINAK een breed productenportfolio waarmee je bijna alle unieke ontwerpen kan verwezenlijken. LINAK heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van elektrische lineaire actuatoren en weet hoe naar klanten moet worden geluisterd. Onze wereldwijde aanwezigheid zorgt er ook voor dat de ondersteuning van LINAK altijd binnen handbereik is.

Lees meer
Kantoormeubilairsysteem

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing play-icon

Desk Frame 2 – de intuïtieve frame-oplossing

play-icon

Maak optimaal gebruik van je zit-sta bureau met de Desk Control App

Medewerker op kantoor staat aan in hoogte verstelbare tafel, aangedreven door 3-traps high-speed hefkolommen van LINAK play-icon

DL PLUS™ High-speed hefkolommen

DL PLUS Verfijnd ontwerp voor hefkolommen play-icon

DL PLUS: Verfijnd ontwerp voor hefkolommen

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatieve montage van een kantoorbureau

Desk Sensor 1 botsbeveiliging play-icon

Desk Sensor 1 botsbeveiliging

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Brochure Desk Frame 1

Ontdek het full-frame concept ‘Desk Frame 1’ van LINAK - alles wat u nodig hebt om uw elektrische zit-sta bureau te bouwen. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Anti-Collision™ oplossingen voor bureaus

Bescherm uw elektrisch zit-sta bureau tegen eventuele beschadigingen bij het omhoog of omlaag gaan. Ontdek de gevoelige Anti-Collision™ oplossingen van LINAK.

Bureau toepassingen

Actuatorsystemen van LINAK bieden een soepele en geluidsarme verstelling voor diverse soorten bureaus – bijvoorbeeld kantoormeubilair of technische en industriële werktafels.

Lees meer

Systemen voor kantoormeubilair

Kantoormeubilair zijn er in allerlei vormen en groottes. Sommige met twee poten, sommige met drie. Sommige met rechthoekige kolommen, andere met ovalen of ronde kolommen. Er bestaan diverse systeemopties voor bureaus, ongeacht het ontwerp. Drie populaire opties zijn: Inline kolommen, motorhuiskolommen of ingebouwde actuatoren.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen