Contact us here
Nieuws 10 oktober 2019

Prachtig ontwerp, met vele functies: HC40 Advanced-edities

De Advanced-edities van de HC40-handbedieningenfamilie voor comfortbedden tillen handbedieningen naar een nieuw niveau. Zowel de HC40 TWIST™ als de HC40 FRAME™ worden geleverd in chique en strakke ontwerpen, zonder te worden beïnvloed door het aantal motors in het systeem, favoriete posities die in het geheugen kunnen worden opgeslagen, of massageopties die het bed biedt. Er worden in beide uitvoeringen meerdere extra functies bijgeleverd, zoals een display met aanpasbare verlichting, stil alarm met massage, en gepersonaliseerde begroetingen.

De Advanced-edities van de HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™

In de afgelopen lente hebben wij handbedieningen voor verstelbare comfortbedden naar een nieuw niveau getild. Wij hebben de HC40-handbedieningenfamilie  gepresenteerd die is ontworpen om de behoefte aan meerdere apparaten naast het bed te elimineren.

Zowel de HC40 TWIST™ Advanced als de HC40 FRAME™ Advanced worden geleverd in chique en strakke ontwerpen, zonder te worden beïnvloed door het aantal motors in het systeem, favoriete posities die in het geheugen kunnen worden opgeslagen, of massageopties die het bed biedt. Er worden in beide uitvoeringen meerdere extra functies bijgeleverd, zoals een display met aanpasbare verlichting, stil alarm met massage, en gepersonaliseerde begroetingen. Met andere woorden: er is een reden waarom wij deze ‘Advanced’ noemen.

Lees het volledige verhaal om te ontdekken hoe wij ons hebben ingespand om bij onze ontwikkeling van de HC40-handbedieningenfamilie tegemoet te komen aan zowel de behoeften van eindgebruikers, huidige trends, gebruiksvriendelijkheid en ontwerp.

Meer informatie over de HC40-familie vindt u op de HC40-themasite: HC40 – ‘Ontworpen met u in gedachten’.

U kunt voor meer informatie contact opnemen met het kantoor van LINAK in uw regio .

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen