Contact us here
Nieuws 6 januari 2020

Comfortbedden met stil alarm functie

Met de LINAK® handbediening HC40 krijgt u niet alleen grondig geteste bruikbaarheid en voortreffelijk ontwerp in handen. In de Advanced-edities van HC40 FRAME™ en HC40 TWIST™ krijgen gebruikers een subtiele massage als alternatief voor een schril klinkende wekker in de ochtend.

Wij kennen allemaal het tafereel. Uw wekker gaat vroeg in de ochtend af en u bent niet snel genoeg om deze in de sluimerstand of uit te zetten voordat uw partner ook wakker wordt. Hij of zij reageert een beetje knorrig omdat er nog een uurtje resteert voordat moet worden opgestaan. Een dag die niet helemaal goed begint.

Maar dat is een situatie die u gemakkelijk kunt voorkomen. Met de LINAK® handbediening HC40 Advanced  kunt u uw klanten een ‘Stil alarm’* bieden.

Het is eigenlijk heel simpel. Wanneer het alarm afgaat, is een vaag gezoem van de massagemotors het enige wat hoorbaar is. Met deze motors wordt de rug van uw klant aangenaam gekneed totdat hij of zij wakker wordt.

Voorkom dat uw partner ook wakker wordt door een luidruchtig alarm – met alleen het stille alarm van de HC40 handbediening voor verstelbare bedden.Voorkom dat uw partner ook gewekt wordt door een luidruchtig alarm – gebruik alleen het stille alarm in de HC40 Advanced.
 

Lees het complete verhaal over hoe dit werkt, hoe dit precies inspeelt op de trend van offline oplossingen en hoe U zich hiermee kunt onderscheiden als een rustgevend merk in particuliere huishoudens.

*Een stil alarm is alleen verkrijgbaar voor systemen met massagemotoren.

Een stil alarm gebruikt de massagemotoren in plaats van een hoorbaar alarm om de gebruiker te wekken.
 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen