Contact.ContactUsHere
Casus

Desk Control maakt gezonder werken mogelijk

Een klein stukje software dat kantoormeubilair verbindt met uw personal computer kan ertoe bijdragen dat uw bedrijfsmerk wordt geassocieerd met een gezonde leefstijl. De Spaanse fabrikant Forma 5 van kantoormeubilair heeft hun bedrijfslogo toegevoegd aan hun licentie van LINAK Desk Control, en heeft geconstateerd dat zich rondom hun merk een nieuw bewustzijn heeft ontwikkeld.

Forma 5, een visionaire Spaanse fabrikant van kantoormeubilair, wilde dat klanten enthousiast raakten over de in hoogte verstelbare bureaus die zij verkochten, en dat de klant deze ook daadwerkelijk ging gebruiken.

Het bedrijf heeft Desk Control van LINAK toegevoegd aan hun in hoogte verstelbare bureaus en geconstateerd dat het gebruik van de gezondheidsbevorderende verstelbaarheid is toegenomen. Wat ook interessant is dat Forma 5 ook een toename van merkbewustzijn onder klanten in meer dan 40 landen heeft geconstateerd. De reden hiervoor is niet alleen een superieur product.

Wij kozen de aangepaste uitvoering van de software Desk Control voor onze bureaus. Dus elke keer dat de kleine zit-sta-herinnering verschijnt, ziet de werknemer het Forma 5-logo,” zegt Rubén Fernández, Export Director voor Forma 5.

Ondersteun uw merk
Het Forma 5-logo verschijnt elke dag een aantal keer op elk bureau en wordt daardoor duizenden keren getoond aan honderden werknemers per dag. Dit helpt natuurlijk om de naam Forma 5 te verbinden aan de tafel, en aan de gezondheidsbevorderende functie van het bureau. 

De beschikking over Desk Control in een aangepaste uitvoering maakt duidelijk verschil voor ons. Wij wilden meer dan alleen een meubelstuk verkopen, en dit heeft ons zeker geholpen om een meer proactieve rol te spelen bij het bevorderen van de ergonomie en andere gezondheidsaspecten,” zegt Fernández. 

Wees onderdeel van de strategie
Forma 5 is een internationaal bedrijf dat in meer dan 40 landen actief is. Met een exportcijfer van meer dan 50 procent geniet het bedrijf bijna wereldwijd over merkbekendheid. Rubén Fernández is er zeker van dat de aangepaste software Desk Control van LINAK nog meer merkwaarde zal toevoegen aan de Spaanse fabrikant. 

Het is voor ons een geweldige mogelijkheid om ons merk op bureaus overal ter wereld te tonen. Dit vergroot de naamsbekendheid absoluut.
Voor Forma 5 is integratie van Desk Control echter meer dan een toevallige marketingcampagne. Volgens Fernández vormt dit onderdeel van de algehele bedrijfsstrategie.

Visuele kwaliteit, esthetiek, solide industrieel ontwerp en natuurlijk hoogwaardige grondstoffen zijn absoluut de trefwoorden voor producten van Forma 5. En dat geldt ook voor innovatieve technologie, milieu, werkomgeving en ergonomie. Dit vormt werkelijk de kern van ons bedrijf. Daarom is Desk Control van LINAK zo perfect toegesneden op onze strategie,” voegt hij eraan toe.

Neem verantwoordelijkheid voor ergonomie
De software Desk Control werkt als een herinnering om het gebruik van de in hoogte verstelbare tafel te vergroten. Deze is gebaseerd op onderzoek dat aantoont dat verandering van houding tijdens een normale werkdag de gezondheid bevordert. Niet alleen wordt de bloedsomloop gestimuleerd, maar ook wordt rugpijn en de meer ernstige verslechtering van de ruggengraat voorkomen. 

Wij nemen ergonomie serieus. Wij zijn van mening dat ons bureau met Desk Control voor onze klanten bijdraagt aan het terugdringen van kostbare ziektedagen,” zegt Rubén Fernández en vervolgt: “Ik weet dat het werkt! Ik heb geprobeerd te werken achter een normaal bureau, achter een in hoogte verstelbaar bureau zonder Desk Control en tot slot achter een bureau met Desk Control. Ik ben ervan overtuigd dat ik nooit terug zal gaan naar de eerste twee bureaus.
Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE play-icon

Geavanceerde productie van LINAK DESKLINE

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.