Casus

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

Combineer uw zit-sta bureau met een effectief boekingssysteem en integreer beide in uw volgende bureau. Efficiëntie, optimalisatie van ruimte, en personalisering door de gebruiker zijn hierbij slechts een van de grootste voordelen.

We kennen allemaal de aanblik van een halfleeg kantoor. Sommige collega’s bevinden zich in vergaderingen, sommigen werken vanaf een andere locatie, en anderen zijn buiten de stad. Of juist een overvol kantoor, waarbij je veel tijd besteed aan het vinden van een werkplek. Kantoorwerkers streven vandaag de dag naar flexibele oplossingen die de organisatie van hun werkdag vergemakkelijken. Tegelijkertijd zoeken hun werkgevers naar kostenefficiënte oplossingen, aangezien kantoorruimte duur is.

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

Technologie omarmen om kantoorruimte te beheren
Het Nederlandse bedrijf DigiBase was op zoek naar een slimme digitale oplossing om het gebruik van kantoorruimte te optimaliseren en de algehele efficiëntie te vergroten.
GoBright, gevestigd in Alblasserdam, werkte samen met anderen aan een systeem dat het voor werknemers eenvoudig maakt om een beschikbaar bureau of beschikbare vergaderkamer te vinden, dat het gemakkelijker maakt voor gasten om te bepalen naar welke vergaderkamer zij moeten gaan en voor de receptionist om altijd te weten hoe zowel werknemers als gasten kunnen worden gelokaliseerd.

 

Voor de Technology Manager, Frans Wiegersma, is dit in overeenstemming met hun algehele bedrijfsprofiel.

“Bedrijven helpen en inspireren hoe anders kan worden gewerkt – zowel digitaal als efficiënt – is precies de context van DigiBase,” zegt hij, waarbij hij onderstreept dat nieuwe technologie van essentieel belang is om effectiviteit en efficiëntie op de werkplek te behouden.

“Als je bijvoorbeeld niets verandert, zoekt een secretaresse de hele dag naar personen op wie een gast wacht.”

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

LINAK als onderdeel van de oplossing
Voor DigiBase omvat het idee ‘Nieuwe manieren om te werken’ meer dan alleen digitalisering en boekingen. Wiegersma en zijn team vroegen GoBright om te helpen een systeem te maken dat ook naadloos wordt verbonden met een verstelbaar bureau op kantoor. Dat is het punt waar LINAK® in beeld kwam.

“Wij hebben decennia lang ervaring met het maken van bewegingssystemen voor bureaus op kantoor. Standaard zijn onze systemen klaar voor digitale integratie, en wij bieden al onze eigen digitale interactieoplossingen waarmee wij gebruiker en bureau verbinden”, zegt Bjarke Thomsen, Senior Business Development Manager bij LINAK A/S.

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

 

“Door de hardware van LINAK te combineren met de digitale oplossing van GoBright, wordt een systeem gecreëerd met verstellingen, boekingen, lokaliseren van personen, verbeterde ergonomie, meer efficiëntie en geoptimaliseerd gebruik van ruimte en apparatuur op het kantoor – Alles-in-één!”

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen

GoBright: Blijf in contact met uw klant
Het nogal traditionele bedrijfsmodel ‘een product maken en daarna éénmaal verkopen aan een klant’ wordt uitgedaagd door systemen zoals dat bij DigiBase.

Volgens commercieel directeur, Chris Wiegeraad, van GoBright zal de ‘Nieuwe manier van werken’ fabrikanten van kantoorapparatuur en kantoorinterieur helpen in contact te blijven met hun klanten.

 

“Dit op software gebaseerde bedrijfsmodel versterkt de relatie met uw klant. De bureaufabrikant kan – in plaats van zich te concentreren op het verkopen van bureaus als enkele units – de klant jarenlang faciliteren met, bijvoorbeeld, de toevoeging van meer bureaus aan een bestaand digitaal kantoorbeheersysteem en door nieuwe, op software gebaseerde functies voor deze digitale systemen aan te bieden”, legt hij uit en hij benadrukt dat hun oplossing geen statisch systeem is.

“Aangezien het een schaalbaar systeem is, kan het worden aangepast en gepersonaliseerd voor een specifieke klant. In feite kun je het, afhankelijk van de omstandigheden, overal aanpassen en optimaal afstemmen op de omstandigheden.”

Toenemende kennis over ‘nieuwe manieren van werken’
Wiegeraad en DigiBase noemen hun benadering ten aanzien van kantoordigitalisering ‘de nieuwe manier van werken’, en bedrijven van overal ter wereld brengen nu een bezoek aan het knooppunt bij Utrecht om het concept zelf te ervaren en mogelijk een manier te vinden om de oplossing thuis te implementeren.

“De digitalisering van de kantoorruimte opent duidelijk de weg naar nieuwe bedrijfsconcepten, waarmee fabrikanten van meubilair en bedrijven die voor de consument werken meer business genereren”, zegt Wiegeraad en wijst op het feit dat hun eigen oplossing specifiek is toegesneden op de behoeften van DigiBase.

Zowel GoBright als LINAK® bevestigen dat er steeds meer inlichtingen worden ingewonnen over digitale bureauoplossingen die vergelijkbaar zijn met de ‘Nieuwe manier van werken’.

Integreer bureaus op kantoor heel gemakkelijk met klantspecifieke boekingssystemen
 

Als u een fabrikant bent van kantoormeubilair die klanten een oplossing wil bieden voor integratie van uw bureaus in een boekingssysteem, zullen GoBright en LINAK u graag helpen. Onze hardware- en softwareoplossingen zijn voor u en uw klanten perfect geschikt en gemakkelijk te integreren.

Klik hieronder voor meer informatie over GoBright of neem middels de contact knop op onze website contact met ons op.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.