Contact us here
Systeem

Inline kolomsystemen

Als u op zoek bent naar hefkolommen in een onopvallend ontwerp zonder motorhuis, dan is een inline kolomsysteem van LINAK® uw perfecte keus.

Inline kolomsystemen

Meerdere voordelen voor bureaus
Elk systeem van LINAK® is in essentie gemaakt van één of meer hefkolommen, een controlebox voor besturing en een bedieningspaneel die samen met elkaar zijn verbonden.

Het is uw keus welke functies u toevoegt aan uw toepassing - van voeten en bovenframes tot diverse aanpassingen. Wanneer u een systeem van LINAK kiest en dit combineert met accessoires van LINAK, dan kunt u er altijd zeker van zijn dat alles bij elkaar past. Dit is wat wij Plug & Play™ noemen.

Inline kolommen
Het programma voor inline kolommen van LINAK® is ontworpen voor bureaus zonder dwarsbalk, wat voor meer beenruimte en meer ontwerpmogelijkheden zorgt. Onze kolommen staan bekend om hoge kwaliteit, stabiliteit en de vele aanpassingsmogelijkheden.

Inline kolommen zijn verkrijgbaar in een rechthoekig, vierkant of rond profiel en in de kleur van uw keuze – kies tussen de standaardversies zwart, grijs en wit - of uw geheel eigen kleur.

DESKLINE Inline kolomsysteem
 

Controlebox
Inline kolomsystemen hebben een controlebox nodig voor hun werking, en bieden ruimte aan diverse aanpassingen. De controlebox CBD6S vormt het brein van een inline kolomsysteem in de standaarduitvoering. Afhankelijk van de variant van de controlebox kan deze tot 4 hefkolommen besturen – als u nóg meer kolommen onderling wilt verbinden, dan hoeft u alleen maar een andere controlebox toe te voegen aan uw setup. Controleboxen van LINAK zijn niet alleen ontworpen voor Plug & Play zonder dat initialisatie nodig is, ze zijn ook licht van gewicht, uitgevoerd in een slank en elegant ontwerp en zo gemaakt dat ze heel gemakkelijk kunnen worden gemonteerd – één schroef in het midden en kabels en pluggen die snel en intuïtief kunnen worden aangesloten.

DESKLINE Inline kolomsysteem CBD6S
 

Bedieningspaneel
Alle bedieningspanelen van LINAK® zijn zo ontworpen dat ze gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te integreren zijn. Van minimalistische tot geavanceerde panelen met digitale functies zoals geïntegreerde displays, geheugenfuncties en connectiviteit via Bluetooth® waarmee verbinding met de Desk Control™-app mogelijk is.

Kies het bedieningspaneel dat u wilt en plug het heel eenvoudig in uw systeem in en u bent meteen klaar.

DESKLINE Inline kolomsysteem DPG1C
 

Elementen die de setup van uw bureausysteem compleet maken
Wanneer u uw systeem heeft gekozen, dan is het tijd om het te integreren in uw bureau-ontwerp. Een voor de hand liggende keus is een combinatie van een set DL-voeten, die beschikbaar zijn voor geselecteerde kolommen. Deze zijn verkrijgbaar in een elegant ontwerp en in diverse varianten. Met een paar schroeven heeft u een elegant en stabiel systeem.

U kunt aan uw systeem ook andere accessoires toevoegen, zoals de Anti-Collision ™ oplossing, waarmee uw bureau wordt beschermd tegen botsingen met objecten wanneer u het bureau hoger of lager zet. De meeste inline kolommen zijn standaard uitgerust met de geïntegreerde PIEZO™ Anti-Collision sensor . Deze kan worden gecombineerd met de op een gyroscoop gebaseerde plug-in-unit Desk Sensor 1 Anti-Collision, wat het systeem nóg gevoeliger voor obstructies maakt. Of voeg de accu-optie BA001 toe voor mobiele bureau-setups.

Het breedste productassortiment en de meest uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van vandaag de dag
Meerdere kolomprofielen en verschillende systeemoplossingen maken onderdeel uit van misschien wel de meest uitgebreide productenportfolio voor bureaus en werkstations die vandaag de dag verkrijgbaar is. Alles past bij elkaar, wat de bureausystemen van LINAK® uiterst aanpasbaar en intuïtief maken om mee te werken, ongeacht product- of systeemtype.

Als u meer wilt weten over onze systeemoplossingen voor bureaus en werkstations, aarzel dan niet contact op te nemen met uw lokale LINAK vestiging.

 

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Inline-kolom DL17 van LINAK play-icon

Inline-kolom DL17 van LINAK

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

DL2 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL4S datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL12 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL14 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

DL17 datasheet

Bekijk de datasheet als online magazine of download de PDF.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen