Contact us here
Techniek & trends

Botsbeveiliging beschermt zowel kantoormeubels alsook de voorwerpen waarmee ze kunnen botsen

Om uw kantoorinrichting te beschermen tegen botsingen bij het verstellen, biedt LINAK diverse oplossingen voor bureaus en werktafels.

Wanneer u het belangrijk vindt dat uw verstelbare kantoorbureaus lang mee gaan, biedt LINAK u een heel scala oplossingen. Door uw toepassing hiermee uit te breiden, voorkomt u beschadiging van uw elektrisch verstelbare bureau door botsing met een vast obstakel.

LINAK biedt twee  oplossingen: de Desk Sensor™ 1 (DS1) en PIEZO™. U kunt ze zowel apart als gecombineerd opnemen in uw kantoormeubel!

Desk Sensor 1 is een externe botsbeveiliging voor bureaus

Desk Sensor 1 – externe unit met gyroscopische sensor  
De Desk Sensor 1 is kleiner dan een gewone USB-stick en kan meteen op uw bureau worden aangesloten. De DS1 werkt met alle LINAK® hefkolomsystemen, bijvoorbeeld een standaard systeem met de controlebox CBD6S of een installatie met IC-kolommen (Integrated Controller).

De Desk Sensor 1 is uiterst gevoelig, stabiel en werkt onafhankelijk van de belasting en de temperatuur.

 
PIEZO is een botsbeveiligingssensor voor bureaus geïnstalleerd in een DL hefkolom

PIEZO –  in de kolom geïntegreerde sensor
PIEZO™ Anti-Collision™ is een sensor gebaseerd op hardware, die is opgenomen in de hefkolom. Er is geen extra installatie nodig, want uw hefkolom is als het ware al 'van kinds af aan' voorbereid. Bij de meeste DL-kolommen van LINAK is PIEZO als optie beschikbaar.

De sensor reageert op directe obstakels wanneer uw kantoorbureau omhoog of omlaag gaat. Hij beschermt hierbij uw bureau tegen beschadigingen wanneer het een vast object tegenkomt.

 

Meer technologische trends en oplossingen van LINAK voor bureaus
Meer informatie over onze oplossingen voor verstelbare bureausystemen de de technologie vindt u in onze sectie Tech & Trends

Bescherm alles van waarde!

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Anti-Collision™ oplossingen voor bureaus

Bescherm uw elektrisch zit-sta bureau tegen eventuele beschadigingen bij het omhoog of omlaag gaan. Ontdek de gevoelige Anti-Collision™ oplossingen van LINAK.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen