Contact.ContactUsHere
Techniek & trends

Gemaakt om te bewegen

In hoogte verstelbare bureaus, aangestuurd door elektrische actuatoren van LINAK, stellen u in staat een positie te kiezen die voor u de juiste is, op elk moment van de dag, met welk werk u ook bezig bent. Bewegen is onderdeel van het goede leven.

Kantooromgevingen kunnen sterk verschillen, maar de eisen die aan het menselijk lichaam worden gesteld, zijn altijd gelijk. Wij zijn niet gemaakt om de hele dag in één positie te zitten. Onze lichamen zijn, net als bij andere dieren, ontworpen om te bewegen. 

In de geautomatiseerde wereld van vandaag de dag is het niet altijd eenvoudig om aan ons lichaam de beweging te geven die het nodig heeft om goed te kunnen werken. Velen van ons zitten bijna 15 uur per dag bewegingsloos (auto, werk, thuis, etc...).

Gelukkig zijn er een aantal tools ontwikkeld waardoor wij ons beter voelen en die ons helpen de hele dag door te bewegen. 

In hoogte verstelbare bureaus, aangestuurd door elektrische actuatoren van LINAK, stellen u in staat een positie te kiezen die voor u de juiste is, op elk moment van de dag, met welk werk u ook bezig bent.

Druk op een knop en maak een beweging omdat beweging onderdeel van het leven is. En dit zou niet moeten stoppen bij de deur van het kantoor.
Er zit leven in beweging play-icon

Er zit leven in beweging

Regelmatige lichaamsbeweging is niet voldoende play-icon

Regelmatige lichaamsbeweging volstaat niet

Maak u sterk voor uw gezondheid play-icon

Maak u sterk voor uw gezondheid

Bestanden

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

Kantoormedewerkers gezonder maken (korte versie)

Korte versie met de belangrijkste bevindingen m.b.t. het effect van reminders op het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus door kantoormedewerkers.

Kantoormedewerkers gezonder maken (volledige versie)

Whitepaper; een onderzoek van het effect van reminders op het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus door kantoormedewerkers.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.