Contact us here
Micro-appartementen, Trendserie - New York

LifeEdited2 – 32 m², New York

 
 

Een voorbeeld van een klein appartement is dit appartement van 32 m² in het district Soho van New York. LifeEdited2 is ontworpen door de klein wonende goeroe Graham Hill, die zich specialiseert in het ontwerpen van minimalistische woningen met veel verschillende functies.

32 m² lijkt niet groot, maar Graham Hill heeft een appartement gecreëerd met ruimte voor tien eters, vier bedden, veel opbergruimte en een afzonderlijke keuken en badkamer.

Het appartement heeft één kamer die dienst doet als slaapkamer, woonkamer en eetkamer. De hoogte van de bank kan handmatig zo worden afgesteld dat deze wordt getransformeerd tot een grote eettafel. Het bed kan in de muur achter de bank worden opgeborgen en naar beneden worden getrokken wanneer het tijd is om te slapen. Het thuiskantoor kan ook worden gebruikt als een bar of als een gastenkamer met twee bedden, waarbij gedeelten van de bank uit de woonkamer worden gebruikt.

Indien voor het meubilair in dit appartement elektrische actuatoren zouden worden gebruikt, kan het bed met een druk op de knop in elkaar worden gevouwen, om rugpijn te voorkomen. De bank/eettafel kan ook worden gebruikt als een stabureau als het zou kunnen worden versteld met een systeem van LINAK, waardoor dit kleine appartement in New York met al deze opties nóg slimmer wordt gemaakt.

Lees meer over het appartement op LifeEdited.com.

Micro-appartementen, Trendserie - New York

© 2018 LifeEdited. Alle rechten voorbehouden.

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen