Contact us here
Techniek & trends

Creëer een PVC-vrije slaapkamer en woonruimte

PVC-Free™ producten van LINAK, gemaakt voor verstelbare comfortmeubels zoals verstelbare bedden of relaxstoelen, omvatten zowel kabels als enkelvoudige en dubbele actuatoren, evenals ons assortiment handbedieningen.

Creëer een PVC-vrije slaapkamer met actuatoren van LINAK voor comfortmeubels

LINAK heeft een slogan die uitdrukking geeft aan de missie van het bedrijf: We improve your life. Dit brengt met zich mee dat ook klimaat en milieu voor ons erg belangrijk zijn. Engineers van LINAK proberen daarom onze producten voortdurend dusdanig te ontwikkelen en verbeteren dat de nadelige gevolgen voor het milieu minimaal zijn. Een van de manieren om dit te doen is in te zien dat er alternatieven zijn voor materialen die polyvinylchloride, alom bekend als PVC, bevatten en daarnaar te handelen.

PVC-vrije producten voor verstelbare comfortmeubels zoals enkelvoudige actuatoren, dubbele TWINDRIVE® actuatoren evenals onze kabels en handbedieningen zijn gemarkeerd met het PVC-Free™-logo van LINAK. Dit maakt het gemakkelijk voor zowel fabrikanten als bedontwerpers en merken om meer ecovriendelijke bedden voor hun klanten te maken - met onze producten.

Wist u het volgende?
PVC is een soort plastic is dat vaak wordt gebruikt in kabels en als coating voor elektrische componenten. Weekmakers worden toegevoegd om het flexibel te maken, waarvan phthalaten het meest wordt gebruikt. Van phthalaten wordt vermoed dat deze hormonen in de war sturen, gerelateerd zijn aan diverse chronische ziekten, en geboorteafwijkingen veroorzaken. PVC moet afzonderlijk worden gerecycled, wat kostbaar kan zijn. En bij verbranding kunnen dioxinen vrijkomen.

 
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie play-icon

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Montage play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - montage

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Pairen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - pairen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen