Contact us here
Techniek & trends

Het gebruik van Integrated Controllers voor comfortbedden

In onze actuatoren voor comfortbedden integreren we de controle box om het aantal producten in een systeem tot een minimum terug te brengen - daardoor verminderen montagetijd en productiekosten en kunnen beddenfabrikanten hun voorraadbeheer optimaal regelen.

Het gebruik van Integrated Controllers voor comfortbedden

Worden actuatoren voor comfortbedden geleverd met een Integrated Controller, dan houdt dit in dat de controlebox geïntegreerd is in de actuator. Deze technologie is geweldig voor bedfabrikanten, bedontwerpers en consumenten, omdat het aantal producten in een systeem tot een absoluut minimum wordt beperkt. Daardoor laat het complete systeem zich nóg makkelijker integreren in de talloze bedontwerpen. Essentieel voordeel is ook dat het integreren van de controller zowel ontwerpers als fabrikanen het ongemak bespaart om controleboxen te moeten beheren en monteren.

Bespaar tijd en voorkom gedoe bij productie en voorraadbeheer
Met een Integrated Controller hoeven producenten zich niet druk te maken over controleboxen. Dat biedt allerlei voordelen, voor zowel productie als voorraadbeheer. Voor productie geldt dat er bij montage van een compleet systeem aan een bed minder kabels nodig zijn en dat het minder tijd kost. Ten aanzien van voorraadbeheer kunnen producenten efficiënter zijn, omdat de controlebox en bijbehorende kabels geen ruimte innemen en niet als onderdeel van de voorraad hoeven te worden beheerd.

Voor bedontwerpers houdt een systeem met Integrated Controller in, dat in het meubel minimale ruimte wordt ingenomen, waardoor verstelbaarheid zich makkelijker laat toepassen. Dit betekent dat consumenten kunnen genieten van een verstelbaar bed en tóch ruimte overhouden onder hun bed.

Minder kabels? Goed voor iedereen!
Bijkomend voordeel voor producenten en bedontwerpers is, dat er door de integratie van een controlebox minder kabels nodig zijn, die anders kapot kunnen gaan of vastraken in het bedframe. Systemen laten het daardoor minder snel afweten en er is minder geld nodig voor vervangende kabels en montage van nieuwe kabels. De voordelen voor een merk zijn duidelijk - een verstelbaar bed met weinig onderhoud is onmiskenbaar een winnaar. Consumenten profiteren hier automatisch van, want er zijn minder onderdelen die kapot kunnen gaan of beschadigd raken. Kortom, een bed zonder allerhande ingrepen.

Bekijk de verwante producten hieronder en vind producten van LINAK® voor comfortbedden met Integrated Controller.

 
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie play-icon

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Nooddaalfunctie

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Montage play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - montage

TWINDRIVE® TD4 van LINAK - Pairen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK - pairen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen