Contact us here
Techniek & trends

Snellere, slimmere en sterkere softwareontwikkeling met SoftCon2™ van LINAK

Plannen veranderen snel. En wanneer dat gebeurt, beschikt LINAK over de applicatie-engineers om u te helpen. Met onze SoftCon2™-technologie voor softwareontwikkeling kunnen wij allerlei problemen aanpakken en onze actuatoren programmeren om deze op te lossen. Weer een manier die laat zien hoe wij aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer u werkt met LINAK®, kunt u verwachten dat uw softwareontwikkelingsproces snel, gemakkelijk en geavanceerd is. LINAK Application Engineers gebruiken een van de krachtigste softwareplatforms in de industrie voor lineaire aandrijvingen en kunnen binnen enkele uren een volledig werkend systeem produceren dat zich gedraagt volgens de specifieke behoeften van uw toepassingen.

Bekijk in de video hieronder hoe onze Application Engineers onze SoftCon2™-technologie aan het werk zetten. Geïnteresseerd in meer informatie over onze mogelijkheden voor softwareontwikkeling? Vul het contactformulier hieronder in, waarna een vertegenwoordiger van LINAK snel contact met u opneemt.

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen