Casus

Samenwerking en focus op kwaliteit maken het verschil

Al meer dan 30 jaar bedient de Deense fabrikant van roestvrij stalen oplossingen ‘Claus Andersen Rustfri Stål’ meerdere industrieën. Appendages voor industriële keukens vormen een belangrijk onderdeel van de productie van het bedrijf, en in 2006 begon CEO Claus Andersen te denken aan het maken van keukentafels die in hoogte verstelbaar zijn. Hij vond LINAK® de meest voor de hand liggende keus.

Claus Andersen is een hardwerkende man. Hij verliet school toen hij 16 was om een opleiding tot boilermaker te volgen, en vandaag de dag leidt hij een bedrijf met meer dan 60 werknemers. Voor Andersen ging het altijd om het creëren van oplossingen waar de klant om vroeg – wat de reden is dat slechts een paar van de producten die hij levert, standaardafmetingen hebben:

“Wij passen onze producten aan de individuele keuken aan. Als het om tafels gaat, is het vaak de vraag hoeveel actuatoren van LINAK wij nodig hebben, afhankelijk van de lengte van de tafel.”

Claus Andersen waardeert de relatie met LINAK:

“Wij beschouwen LINAK als een serieus en indrukwekkend Deens bedrijf. Het gebruik van producten van LINAK geeft aan onze eigen producten een bewijs van goedkeuring. Ik sta daarom altijd open voor suggesties van LINAK voor nieuwe oplossingen.”

Nieuwe oplossingen van LINAK toevoegen
In de loop der jaren heeft Claus Andersen diverse nieuwe oplossingen van LINAK geïmplementeerd. Het is belangrijk voor hem om de ontwikkelingen op de voet te volgen:

“Het is altijd prachtig om iets te maken wat nieuw en anders is. Het is van essentieel belang voor mij dat ik mijn klanten nieuwe en verbeterde oplossingen kan bieden die een verschil maken”, zegt hij.

“Eén voorbeeld is dat wij momenteel bezig zijn met het toevoegen van een nieuwe LINAK-besturing aan ons assortiment. Dit is een besturing die keukenpersoneel in staat stelt om de tafels te verstellen met hun elleboog of knie. Dit komt van pas in situaties wanneer je eten hebt aangeraakt. Het zijn vaak de kleine dingen die het verschil maken.”

Voorkeur voor alles Deens
Het feit dat LINAK een Deens bedrijf is, is voor Andersen van groot belang:

“Wij zijn ook een Deens bedrijf. Ik geef er de voorkeur aan geen buitenlandse producten in mijn tafels te plaatsen – vooral wanneer de prijs hetzelfde is”, legt hij uit en voegt eraan toe: “LINAK heeft een groot gevoel voor kwaliteit, en wij krijgen producten van hen die werkelijk van het hoogste niveau zijn.”

Ga voor meer informatie over ‘Claus Andersen Rustfri Stål’ naar de website van het bedrijf op: clausandersen.dk (OPMERKING: in het Deens)

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.