Contact us here
Bedden voor de gezondheidszorg

IC-bedden

Ernstige en kritieke ziekten zijn de motor achter de toegenomen behoefte aan bedden op intensive care units. Het gebruik van actuatoroplossingen van LINAK biedt grote ontwerpflexibiliteit en vrijheid om het IC-bed aan te passen voor optimale beweging, functionaliteit en veiligheid.

Producten van LINAK in IC-bedden

Systeemoplossing voor IC-bedden

IC-bedden met een breed scala aan bewegingsopties kunnen de dagelijkse werkroutines vergemakkelijken en de efficiëntie voor zorgverleners verbeteren. De krachtige bewegingsopties bieden zorgverleners een verbeterde ergonomie met een ideale werkhoogte en gemakkelijke verplaatsing van patiënten.

Het gebruik van elektrische actuatoroplossingen biedt diverse voordelen, zoals:

  • Verbeterde ergonomie
  • Geoptimaliseerd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt
  • Verhoogde functionaliteit en efficiëntie

Het is een feit dat er minder handen in de zorgsector zijn om patiënten te verzorgen. Dit belast ziekenhuizen en intensive care units en vraagt om gereedschap en apparatuur om de dagelijkse werkroutines te ondersteunen.

Verbeterde ergonomie
Elektrische beweging in IC-bedden biedt meerdere verstelbare opties voor rugsteun, beensteun en/of kniesteun, hoogte, kanteling en beduitbreiding. Bewegingen worden gecombineerd in bewegingspatronen om een correcte werkhoogte te garanderen, de ergonomie te verbeteren en de zorgverlener te ontlasten bij werkroutines. Beweging die wordt ondersteund door elektrische actuatoren van LINAK® draagt bij tot tevredenheid op het werk.

Optimalisatie van comfort en veiligheid voor de patiënt
Als patiënten zich comfortabel voelen, zullen ze waarschijnlijk sneller herstellen met een beter gezondheidsresultaat. Comfort voor de patiënt is van vitaal belang voor IC-bedden. Actuatorbewegingen van LINAK zorgen bijvoorbeeld voor één snelle en soepele beweging naar de gewenste positie...

  • Comfortabele zitpositie om te genieten van een maaltijd, televisie te kijken of de positie van de cardiale stoel te ondersteunen
  • Gemakkelijke in- en uitstappositie voor meer veiligheid en minder valincidenten
  • Auto-contour voor meer comfort
  • One-touch knop voor snelle beweging naar CPR- of Trendelenburg-positie in noodsituaties

Dankzij de bedieningsknoppen op het zijpaneel aan de binnenkant van het bed kan de patiënt op elk moment zijn of haar eigen bed verstellen zonder hulp van zorgverleners. Dit verhoogt het welzijn en de onafhankelijkheid van de patiënt en ontlast de zorgverlener.

Verhoogde functionaliteit en efficiëntie
De systeemoplossingen van LINAK die zijn gebaseerd op een modulair platform, bieden accessoires voor meer functionaliteit en comfortabele oplossingen zoals wegen in bed. Dit maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om het gewicht van de patiënt te volgen zonder dat de patiënt het bed hoeft te verlaten en ontlast de zorgverlener van het tillen van patiënten.

Betrouwbare controle en beweging zijn van essentieel belang
LINAK staat bekend om haar betrouwbare producten, die lang en probleemloos hun werk doen. Het is van cruciaal belang dat IC-bedden functionele bewegingen hebben en daarom maken we het eenvoudig om jouw technische ondersteuningsproces te optimaliseren. LINAK OneConnect™ biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een hoge bedrijfstijd van het bed te garanderen.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen