Contact us here
Behandeling in ziekenhuizen

Couveuse

Neonatale intensive care units in ziekenhuizen moeten voor het zorgpersoneel de beste omstandigheden creëren om vroeggeboren en zieke pasgeboren baby’s te kunnen verzorgen. De actuatorsystemen van LINAK spelen in op deze behoefte aan een veilige en rustige omgeving voor pasgeborenen en juiste omstandigheden voor zorgverleners. Dat doen we door beweging te introduceren, veiligheid te verbeteren en verbinding met digitale diensten te verzorgen.

Neonatale couveuse met lineaire actuatoren van LINAK in ziekenhuis

Systeemoplossingen voor couveuses

Elk type couveuse dient te voorzien in comfort en veiligheid, terwijl deze tegelijkertijd zorgt voor ideale ergonomische werkomstandigheden voor zorgverleners. Couveuses kunnen worden uitgerust met een breed scala aan bewegingsopties en -functies om professionals te ondersteunen. Een veilige en stille beweging is in alle gevallen vereist om een comfortabele behandelingssituatie te waarborgen.

Elektrische actuatorsystemen van LINAK® kunnen een neonatale couveuse extra waarde bieden met:

  • Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid
  • Verbeterd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking
 

Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid

De elektrische lineaire actuatorsystemen van LINAK zijn gebouwd op een modulair platform en ontworpen voor een schaalbare prestatie die de neonatale zorg optimaliseert.

LINAK biedt de neonatale couveusetoepassing van het ziekenhuis veel bewegingsopties, of het nu gaat om elementaire of geavanceerde systeemoplossingen, bewegingspatronen of simultane aandrijvingen. Een soepele en nauwkeurige beweging en positionering is essentieel voor een optimale couveuse.

 

Optimaal comfort en optimale veiligheid voor de patiënt

Dankzij de vele opties voor de couveusepositie kan de tafel in de perfecte ergonomische positie worden gezet, zowel voor de pasgeboren baby als voor het zorgpersoneel. Eenvoudige aanpassing van de couveuse biedt comfort en veiligheid in alle situaties.

 

OneConnect™ ondersteunt een hoge uptime met service op afstand

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Hoge efficiëntie vraagt om optimale systeemoplossingen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuning. LINAK OneConnect biedt op afstand toegang tot servicegegevens voor snelle en efficiënte probleemoplossing vanaf elke locatie ter wereld om een probleemloze werking van de couveuse te kunnen garanderen.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen