Contact us here
Behandeling in ziekenhuizen

Operatietafel

Een grotere focus op behandeling en chirurgie vanwege de vergrijzing van de bevolking en een algemene interesse in welzijn stimuleren de behoefte aan operatietafels. Het gebruik van de systeemoplossingen van LINAK zorgt voor optimale beweging, veiligheid en connectiviteit met digitale diensten – en dat alles leidt tot hogere efficiëntie voor zorgverleners.

Operatietafel met elektrische lineaire actuatoren van LINAK

Systeemoplossingen voor operatietafels

Ontwerpen van operatietafels met een breed scala aan bewegingsopties en functionaliteit kunnen de toenemende druk op professionals (chirurgen, anesthesiologen) wegnemen. Wij zijn van mening dat elk type operatietafel het comfort en de veiligheid van de patiënt moet optimaliseren en tegelijkertijd moet zorgen voor ergonomische werkomstandigheden voor het zorgpersoneel. Daarom bieden elektrische actuatoren van LINAK® voor operatietafels veel meer dan alleen een soepele en nauwkeurige beweging. Tel hierbij op:

  • Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid
  • Verbeterd comfort en optimale veiligheid voor de patiënt
  • OneConnect™, met service op afstand voor een probleemloze werking
 

Bewegingsflexibiliteit voor meer ontwerpvrijheid

De systeemoplossingen van LINAK voor de gezondheidszorg zijn gebouwd op een modulair platform en zijn ontworpen voor schaalbare prestaties. We doen dit om tegemoet te komen aan alle soorten operaties en behandelsituaties. We weten dat soepele en nauwkeurige bewegings- en positieopties in chirurgische situaties vereist zijn om het beste resultaat te bereiken. Daarom bieden we, of het nu om eenvoudige of geavanceerde systemen voor operatietafels gaat, altijd een toepassing met flexibele bewegingsopties, bewegingspatronen of simultane aandrijving.

 

Optimaal comfort en optimale veiligheid voor de patiënt

Dankzij de opties voor meerdere standen in een operatietafel kunnen zorgverleners de tafel en de patiënt tijdens operaties in de perfecte ergonomische positie zetten. De eenvoudige verstelling van de operatietafel biedt ook comfort en veiligheid in alle situaties, bijv. tijdens het in- en uitstappen.

 

OneConnect die ondersteuning biedt met service op afstand voor een probleemloze werking

LINAK staat bekend om betrouwbare producten die lang en probleemloos hun werk doen. Om dit te bereiken, combineren wij de optimale systeemoplossingen in combinatie met een betrouwbare technische ondersteuningsprocedure – de LINAK OneConnect™. Hiermee wordt op afstand toegang tot servicegegevens geboden om vanaf elke locatie ter wereld snel en efficiënt problemen op te kunnen lossen.

Lees meer

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Operatietafel met actuatoraandrijving met producten van LINAK play-icon

Operatietafels met actuatoraandrijving

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen