Contact us here
Bouw

Bouw toepassingen

Met elektrische actuatoren van LINAK krijgt u veilige kapliften, en ergonomische verstelling van treeplanken, stoelen en stuurwielen in bouwmachines.

Elektrische actuatoren in bouwmachines

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren bij het werken met machines voor zware bouwconstructies. Materialen en toepassingen moeten probleemloos kunnen functioneren onder extreem ruwe omstandigheden, en personeel moet altijd veilig kunnen werken. Met beproefde en geteste elektrische actuatoroplossingen kunt u het volgende aanbieden:

  • Veilig en grondig geteste oplossingen
  • Verbeterde ergonomie met intelligente actuatoren
  • Prijsvriendelijke en onderhoudsvrije oplossingen die gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden

Veiligheid staat voorop, of u nu de motorkap van een heavy-duty wiellader omhoog moet brengen of grote aanbouwwerktuigen moet monteren. Dit, plus betere ergonomie, is voor werknemers in de bouw altijd van het grootste belang. LINAK kan bogen op een decennialange ervaring met het fabriceren van actuatoroplossingen die voldoen aan de eisen van moderne machines. Dit helpt klanten een voorsprong op de concurrentie te nemen.

Vergroot de veiligheid met beproefde en geteste actuatoren
In de loop der tijd heeft LINAK een grote verscheidenheid aan duurzaamheidstests ontwikkeld. Alle omstandigheden worden getest. Van extreme temperatuurschommelingen tot schokbestendigheid, trillingsweerstand en weerstand tegen elektrische straling, en nog veel meer. Alle actuatorproducten moeten deze tests doorstaan voordat ze op de markt komen. Dit wordt gedaan om de betrouwbaarheid te vergroten en werknemers in de bouw veilig te houden.

Krijg feedback en intelligente beweging
Actuatoren van LINAK zijn intelligent. Dit houdt in dat deze actuatoren vergrendelingsinformatie, positiegegevens en andere gegevens van de BUS-communicatie aan het bestaande besturingssysteem leveren, waardoor de bestuurder werktuigen of kappen kan monitoren en kan afstellen vanaf het bedieningspaneel. Alle oplossingen laten zich gemakkelijk integreren in vrijwel elk besturingssysteem.

Installeer onderhoudsvrije kosteneffectieve oplossingen
Er zijn geen slangen, pompen of compressors in een elektrische actuatoroplossing aanwezig. Dit houdt in dat alle potentiële zwakke plekken worden geëlimineerd, waardoor onderhoud niet meer benodigd is en geen olie wordt gemorst. Actuatoren van LINAK hebben alleen een stroomsnoer en een datakabel nodig die worden aangesloten op de besturingseenheid van de motor. Deze zeer compacte oplossing maakt installatie erg gemakkelijk, en het lage energieverbruik zorgt ervoor dat deze oplossing nóg langer meegaat.

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Bestanden

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

Focus op de bouw

LINAK actuatoren blijven onder omstandigheden draaien, zelfs in zware omgevingen en zelfs op zware bouwmachines.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen