Contact us here
Bouw

Oplossingen voor bulldozers

Actuatoren van LINAK bieden een geavanceerde bewegingsregeling voor motorkappen, trappen en treeplanken evenals positiefeedback voor stoelen en stuurwielen.

bulldozer

Betrouwbare actuatoroplossingen voor bulldozers

Er zijn niet veel andere voertuigen dan constructiemachines die in nog zwaardere omstandigheden worden gebruikt. En dat geldt zeker voor bulldozers, die in natte, vuile of stoffige omgevingen de meeste tijd besteden aan het laden, heffen en verplaatsen van materialen op de bouwplaats. Duurzame elektrische actuatoren helpen de ergonomie en kostenefficiëntie te verbeteren. En met de oplossingen van LINAK krijgt u een voorsprong op de concurrentie:

  • oplossingen die zijn getest en gebouwd op een fundament van tientallen jaren ervaring
  • kostenefficiënte en onderhoudsvrije actuatoren die gemakkelijk zijn te installeren
  • intelligente feedback die de veiligheid en ergonomie verbetert

Veiligheid en comfort zijn de primaire aandachtspunten wanneer het gaat om werken in de bouw. Lange uren in de stoel van een bulldozer tijdens werk in ruwe omgevingen vereist duurzame apparatuur waarop u kunt vertrouwen en die de bestuurder het benodigde comfort geeft. De actuatoroplossingen van LINAK helpen bij het openen van motorkappen, neerlaten van ladders en afstellen van stuurwielen en stoelen. Zelfs ruwere taken, zoals het neerlaten van de beschermplaten van onderstellen, kunnen worden uitgevoerd met elektrische actuatoren.

Gebruik geteste oplossingen die gedurende vele jaren zijn verfijnd
Water, modder, stof en vuil – onderdeel van het dagelijks leven van een bulldozer. Alle producten van LINAK worden grondig getest voordat deze de fabriek verlaten, om ervoor te zorgen dat deze producten bestand zijn tegen deze ruwe omstandigheden. Overeenstemming met elektromagnetische compatibiliteit en andere normen is vanzelfsprekend, en al tientallen jaren lang staan duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel bij LINAK.

Installatiegemak en kostenefficiëntie
Elektrische actuatoroplossingen zijn eenvoudig te installeren vanwege de afwezigheid van slangen, pompen en compressoren. De meer compacte oplossing vereist geen onderhoud en hangt niet af van de hoofdmotor van het voertuig om actief te zijn. Vanwege het extreem lage standby-verbruik zijn de elektrische actuatoroplossingen van LINAK dé kostenefficiënte keuze.

Verbeter de veiligheid en het comfort met intelligente feedback
Als u gezondheids- en veiligheidsrisico’s kunt elimineren, dan minimaliseert u niet alleen het aantal ziektedagen van uw personeel, maar bespaart u ook geld en krijgt u werknemers die gelukkiger zijn. Met intelligente actuatoren kan de bestuurder bijvoorbeeld de stoel en het stuurwiel controleren en positioneren om een perfecte ergonomie te bereiken, of de positiegegevens van de motorkap volgen om te weten wanneer het veilig is om de motorruimte binnen te gaan. Dit alles maakt de moderne bulldozer zowel veiliger en veel comfortabeler te besturen.

Lees meer
Lineaire actuator LA36
Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Bestanden

Focus op de bouw

LINAK actuatoren blijven onder omstandigheden draaien, zelfs in zware omgevingen en zelfs op zware bouwmachines.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Bouw toepassingen

Met elektrische actuatoren van LINAK krijgt u veilige kapliften, en ergonomische verstelling van treeplanken, stoelen en stuurwielen in bouwmachines.

Lees meer

Video’s over bulldozer

Ontdek meer over de technologie van elektrische actuatoren die wordt gebruikt in bulldozers. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt play-icon

Hoe u de beweging van Plug & Play™ voor uw industriële toepassing krijgt

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen