Contact us here
Controle tafels

Controlekamer tafels

Hefkolommen van LINAK leveren alle kracht en snelheid voor een perfecte verstelling, zelfs in de zwaarste controle tafels en dispatchwerkstations – in een kwaliteit die je kan vertrouwen. Voeg ontwerpflexibiliteit en ergonomie toe voor de perfecte systeemoplossing in je bedrijfskritische toepassingen.

Controlekamer tafels voor hoge belasting, aangedreven door vier LC1-hefkolommen van LINAK

Kracht, flexibiliteit en ergonomie voor controle tafels

Wanneer je oplossingen creëert voor bedrijfskritische commando- en controlekamers, die op maat zijn gemaakt voor elke klant en die gebouwd moeten zijn om lang mee te gaan, heb je een in hoogte verstelbaar hefsysteem nodig dat zowel flexibel te integreren is als betrouwbaar in de meest veeleisende omgevingen. Je profiteert van veel voordelen door voor deze behoeften gebruik te maken van elektrische lineaire hefsystemen van LINAK®.

  • Grondig geteste en betrouwbare hefkolommen voor zware lasten
  • Flexibele, eenvoudig te integreren systemen – gewoon Plug & Play™
  • Lokaal partnerschap en aanwezigheid met wereldwijde ervaring

Operators in essentiële 24/7 controlekamers hebben flexibele ergonomische oplossingen nodig die gemakkelijk aanpasbaar zijn aan individuele behoeften. Het is van het grootste belang dat gebruikers alert, gezond en waakzaam blijven.

Bij het creëren van oplossingen voor bedrijfskritische omgevingen en die ergonomisch correct zijn, zoals olie en gas, leger, politie, elektriciteitsnetten, industriële toepassingen en ruimteverkenning, moeten je oplossingen betrouwbaar zijn.

Getest en vertrouwd
In bedrijfskritische toepassingen, zoals 112 dispatchconsoles, luchtverkeerscontroleconsoles, commando- en bedieningsconsoles, meldkamers,  dispatchconsoles en werkstations, is falen simpelweg geen optie. Daarom onderwerpt LINAK elk product aan een uitgebreide reeks tests voordat het de fabriek verlaat. Je kan er zeker van zijn dat je hefkolom getest en gebouwd is om lang mee te gaan. Als je reputatie gebaseerd is op betrouwbaarheid, kan je erop vertrouwen dat hefkolommen van LINAK blijven presteren.

Flexibiliteit voor een beter ontwerp
Omdat alle onderdelen van LINAK zijn ontworpen voor plug & play, passen en werken ze altijd samen. Dit maakt het gemakkelijk om een in hoogte verstelbaar elektrisch lineair hefsysteem van LINAK te integreren in je controlekamer tafels, distributie tafels, distributiewerkstations en dergelijke.

De hefkolomsystemen van LINAK kunnen worden gebruikt als één enkele kolom in een parallel systeem met 2, 3 of 4 kolommen, of met max. 16 kolommen in een multiparallel systeem. Daarom hebben hefkolommen van LINAK de flexibiliteit om solide prestaties te leveren, ongeacht het ontwerp. Ons assortiment hefkolommen zorgt voor een soepele, ergonomische, precieze en geluidsarme gebruikerservaring die drastisch is verbeterd. En altijd door en door robuust.

Wij staan voor je klaar
Je klanten vertrouwen je merk en je kan erop aan dat LINAK betrouwbare, krachtige, ergonomische oplossingen levert die perfect functioneren en je waardevolle reputatie beschermen. Al meer dan 30 jaar ontwikkelt LINAK voortdurend elektrische lineaire actuatorenystemen, en ons uitgebreide productportfolio beslaat een breed scala aan controle tafel ontwerpen. Met LINAK aan je zijde krijg je eersteklas ondersteuning en toonaangevende kwaliteit. Met 30 lokale verkooppunten kennen wij je markt als geen ander, spreken je taal en stellen je expertise ter beschikking op basis van wereldwijde ervaringen om je onderneming een concurrentievoordeel te geven. Neem contact op met de LINAK vestiging in jouw regio.

Lees meer
Commando- en controlekamercentrum uitgerust met verstelbare ergonomische werkstations en controle tafels voor verzending met hoge belasting
Korte vooruitblik – LC1 DESKLINE – videobeeld play-icon

LC1 DESKLINE – De kracht van vertrouwen

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Oplossingen voor controle tafels

LINAK biedt krachtige hefkolommen voor zware lasten voor controlekamer tafels en werkstations waar 24/7 betrouwbaarheid van cruciaal belang is.

Lees meer

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen