Contact us here
Zonwering

Zonwering toepassingen

IC-actuatoroplossingen van LINAK verlagen het energieverbruik en optimaliseren de klimaatregeling in gebouwen door pergola’s en lamellen te verstellen.

Actuatoroplossingen verbeteren de zonwering

Een toenemend aantal overheden biedt wereldwijd belastingvoordelen voor energiebesparende initiatieven. Dit stimuleert huiseigenaren om te zoeken naar methoden waarmee het energieverbruik kan worden verlaagd en de CO₂-voetafdruk kan worden verkleind terwijl binnenshuis een optimale klimaatregeling gegarandeerd blijft. Integratie van intelligente actuatoren met zonweringssystemen zoals lamellen en pergola’s biedt u veel voordelen:

  • Milieuvriendelijk en energie-efficiënt
  • Gemakkelijke installatie en geen onderhoud nodig
  • Soepele integratie in gebouwenbeheersystemen (BMS)

Het is een kwestie van comfort, of u nu de temperatuur moet afstellen in een kantoorgebouw of een intelligente zonweringsoplossing moet creëren voor een café. Met actuatoren van LINAK kunnen eigenaren het comfort verhogen voor hun gasten of werknemers door zonweringen naar de perfecte hoek te kantelen.

Wees kostenefficiënt en verlaag de CO₂-emissie
Elektrische actuatoren verbruiken weinig energie. Maar dat is nog niet alles. Als onderdeel van het algehele gebouwenventilatie- en klimaatsysteem kunnen eigenaren gedurende het gehele jaar profiteren van geautomatiseerde afstelling van zonlicht, wat leidt tot minder verbruik en een kleinere CO₂-voetafdruk.

Gebruik een onderhoudsvrije oplossing die gemakkelijk kan worden geïnstalleerd
Er zijn geen potentiële zwakke plekken in elektrische actuatoroplossingen. Geen slangen, pompen of compressors die onderhoud vereisen. Dit feit maakt ook dat deze oplossingen gemakkelijker kunnen worden geïnstalleerd. Actuatoren van LINAK bieden zelfs een setup op basis van Plug & Play, wat implementatie hiervan heel gemakkelijk maakt, zonder dat specialistische kennis is vereist.

Integreer de intelligente oplossing
Actuatoroplossingen zijn te integreren in bijna alle besturingssystemen. Hiermee kunnen eigenaren klimaatregelings- of zonweringssystemen automatiseren, en als gevolg hiervan temperatuurschommelingen minimaliseren en energie besparen. Comfortabel voor de mens en goed voor het milieu.

Bestanden

Focus op gebouwlamellen

Voor een beter binnenklimaat en een betere energieclassificatie kunnen licht en warmte in een gebouw eenvoudig worden geregeld door lamellensystemen te integreren.

Focus op pergola´s

Pergola's zijn schaduwrijk als de zon hoog aan de hemel staat. Ontdek hoe systeemoplossingen van LINAK ervoor zorgen, dat u pergola zonweringssystemen snel en makkelijk aanstuurt.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen