Contact us here
Zonweringen

Gebouwpergola's

Met elektrische actuatoren van LINAK creëert u instelbare en automatische zonwering, voor u en uw gasten op het terras of in het café.

Pergola's

Actuatoroplossingen voor pergola's

Naarmate de werkdruk toeneemt en bedrijven van hun mensen maximale efficiëntie eisen, groeit de behoefte aan een goede invulling van de vrije tijd evenredig. Het gebruik van elektrische lineaire actuatoren om uw pergola in te stellen en schaduw tevoorschijn te halen, kent tal van voordelen:

  • schoon en milieuvriendelijk
  • eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij
  • getest op bestendigheid tegen heftige weersinvloeden

Of u nu vanaf een terras werkt of gewoon gezellig buiten wilt zitten, de mogelijkheid om een pergola af te stellen – en zodoende schaduw of beschutting tegen regen te creëren – voegt beslist waarde toe aan uw buitenruimte. Met actuatorenystemen van LINAK maken huiseigenaren hun pergola's nóg beter; eigenaars van restaurants en cafés over de hele wereld uiteraard ook.

Blijf schoon en energiezuinig
Elektrische actuatoren lekken geen olie en stoten geen uitlaatgassen uit. Ze werken zo stil, dat gasten er waarschijnlijk niks van merken. Actuatoren van LINAK zijn bijzonder zuinig met energie, en hebben dan ook de kleinst mogelijke CO₂ voetprint.

Relax en laat onderhoud voor wat het is
Een volledig elektrische oplossing doet 't zonder slangen, pompen of compressoren. Voor periodiek onderhoud hoeft u dus geen moeite te doen; handig, omdat actuatoren vaak op moeilijk bereikbare plekken worden geplaatst. Actuatoren van LINAK hebben alleen stroom- en datakabels nodig voor verbinding met het besturingssysteem. Dat is alles! Daardoor zijn ze heel eenvoudig te installeren en passen ze in bijna elk zonweringssysteem – of dat nu geautomatiseerd is of op afstand wordt bestuurd.

Geniet van vele jaren duurzaamheid
Actuatoren van LINAK worden grondig getest om duurzaamheid te garanderen. Dit betekent een lange levensduur en betrouwbaarheid onder alle weersomstandigheden. De laagspanningsset-up maakt actuatoroplossingen van LINAK veiliger; niet alleen voor technici, maar ook voor gasten die genieten van de schaduw onder de pergola.

Lees meer
Bluetooth systeemoplossing

Bestanden

Focus op pergola´s

Pergola's zijn schaduwrijk als de zon hoog aan de hemel staat. Ontdek hoe systeemoplossingen van LINAK ervoor zorgen, dat u pergola zonweringssystemen snel en makkelijk aanstuurt.

Focus op gebouwlamellen

Voor een beter binnenklimaat en een betere energieclassificatie kunnen licht en warmte in een gebouw eenvoudig worden geregeld door lamellensystemen te integreren.

TECHLINE productoverzicht

Ontdek de grote diversiteit in krachtige en solide producten van TECHLINE. Duurzaam gebouwd, voor zwaar werk en voor gebruik in moeilijke omstandigheden.

LINAK test brochure

In het testcentrum van LINAK ondergaat elke component in elke actuator een uitgebreide reeks testen. In deze brochure leest u er meer over.

Zonwering toepassingen

IC-actuatoroplossingen van LINAK verlagen het energieverbruik en optimaliseren de klimaatregeling in gebouwen door pergola’s en lamellen te verstellen.

Lees meer

Video's die verband houden met pergola's

Meer info over de elektrische actuatortechnologie zoals die wordt gebruikt bij pergola's. Bekijk onze video's voor nieuwe inspiratie!

Onbreekbaar play-icon

Onbreekbaar

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren play-icon

Met IC- en BUS-communicatie krijgt u in een handomdraai controle over uw actuatoren

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen