Contact us here
Nieuws 24 september 2019

Introductie van Desk Frame 2 – intuïtieve montage, strak design en de klasse van LINAK

LINAK® introduceert een nieuwe oplossing voor bureauframes. Dit biedt fabrikanten van kantoormeubels de meest intuïtieve en snelste methode om een hoogwaardig bureau te ontwerpen.

De kern van de nieuwe complete frame-oplossing van LINAK®, Desk Frame 2 (DF2) is de uitschuifbare beam die de elektronica, de motor en de bedrading bevat. Doordat dit allemaal al is gemonteerd in de balk is het opstellen van uw volgende kantoorbureau onvoorstelbaar eenvoudig.

Kennismaking met Desk Frame 2

Intuïtieve montage zo eenvoudig mogelijk gemaakt
LINAK staat voor montagevriendelijkheid en met DF2 wordt dit makkelijker dan ooit. Alle vier de onderdelen van dit concept zijn zo ontworpen dat ze aan elkaar kunnen worden geklikt of met een paar schroeven kunnen worden bevestigd. Het hart van het DF2 systeem is de beam, want de motor, electronica en bedrading zijn er al in gemonteerd.

 

Klik eerst de twee draagarmen op de beam, vervolgens de twee poten (hefkolommen) en sluit dan uw Desk Panel en de stroomkabel aan. Afsluitend monteert u de LINAK DL Feet™ met een paar schroeven aan de kolommen en nog een paar schroeven om uw eigen bureaublad te bevestigen. Uw sta-zit bureau is nu klaar voor gebruik. Zo makkelijk is het!

Kennismaking met Desk Frame 2

Strak design van de beam, hefkolommen en tenen
Om te verzekeren dat het hele DF2 concept even elegant als intuïtief is, presenteren wij hefkolommen met onzichtbare geleiders. Dit geeft de kolom een gladder en fraaier ontwerp.
Bovendien is de beam ontworpen als een gesloten element. De bedrading zit dus elegant binnenin verborgen. In combinatie met LINAK tenen hoeft u alleen nog een bureaublad te regelen.

 

Hoogwaardige prestaties met elk LINAK systeem
U mag van de DF2 hetzelfde prestatieniveau verwachten als van elke andere LINAK® product. Ieder onderdeel, product en systeem uit onze fabriek wordt onderworpen aan dezelfde grondige testen. Door middel van onze geavanceerde automatisering in de productie waarborgen wij in elke stap hetzelfde hoge kwaliteitsniveau.

Verbeterde logistiek en eenvoudigere afwikkeling
Als onderdeel van de focus op eenvoud en intuïtie overtuigt Desk Frame 2 ook met een beter logistiek systeem. Elk frame wordt samengesteld met vier voorbereide sets, waarmee het magazijn en de servicemonteurs goed uit de voeten kunnen.

Als u meer wilt weten over de Desk Frame 2 en de complete frame-oplossing van LINAK®, neem dan contact op met de LINAK vestiging in uw regio

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen