Contact us here
Nieuws 20 maart 2020

CO53 voegt een extra BUS-poort toe aan uw gezondheidszorgapparatuur

LINAK® introduceert nu een controlebox met 5 kanalen met twee OpenBus™-poorten. Hiermee kunnen klanten een extra functie/accessoire toevoegen aan hun toepassing, zonder een modulaire verbindingskast (MJB) toe te voegen.

CO53 voegt een extra BUS-poort toe aan uw gezondheidszorgapparatuur

Bedtoepassingssystemen in de gezondheidszorg worden steeds intelligenter, met functies die het comfort en de veiligheid verbeteren. Sommige gaan volledig digitaal met oplossingen die worden aangestuurd door OpenBus™, met een rijkdom aan waardeverhogende opties. Andere hebben slechts een paar van die vele opties nodig. In dat geval zijn producten vereist die meer aanpasbaar zijn.

De controlebox CO53 is een beetje van beide werelden
Met vijf volledig functionele kanalen is de CO53 bestemd voor toepassingen waarbij verscheidene onderdelen moeten kunnen bewegen. Om OEM's in staat te stellen toepassingen uit te rusten met extra functies, zijn twee OpenBus™-poorten toegevoegd. Daarmee heeft u twee intelligente handbedieningen of één handbediening plus, bijvoorbeeld, een begeleidersbesturing, zoals de ACC or ACO. U kunt ook een verlichting onder het bed of een van de vele andere accessoires van LINAK® toevoegen. De keus is aan u.

Voorkom onbedoelde beweging en zorg voor complexe beweging
Setups met OpenBus™ stellen u in staat om voor uw bed in de gezondheidszorg op maat gemaakte bewegingspatronen te creëren. Tegelijkertijd wordt onbedoelde beweging voorkomen met de manier waarop OpenBus™-controleboxen van LINAK® met actuatoren in het systeem zijn ontworpen. Dit draagt bij aan meer veiligheid in en rondom het bed en vergroot het comfort voor de patiënt die de oplossing gebruikt.

Compact ontwerp en uitstekend kabelmanagement
Zoals met alle controleboxen van LINAK® krijgt u meerdere montageopties met de CO53. Deze gebruikt dezelfde beugels en is gemakkelijk te monteren en gebruiken als elke andere box van LINAK. CO53 wordt geleverd met een voedingseenheid van 190 W en is geconfigureerd voor 230 V. Kabelmanagement is echter zo gemakkelijk en eenvoudig als altijd.
Als u deze oplossing zelf wilt bekijken, of alleen maar meer wilt weten over de CO53 of OpenBus™, neem dan contact op met het kantoor van LINAK® in uw regio

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen