Contact us here
Nieuws 18 maart 2021

Nieuwe compacte desk frames - breng ergonomie naar kleinere ruimtes

Bij ruimtegebrek kan het nieuwe Desk Frame 1 Compact dankzij het compacte formaat gemakkelijk in kleinere ruimten worden gebruikt. Deze nieuwe aanwinst in de Desk Frame 1-serie is geschikt voor bureaubladen vanaf 1 meter, en biedt daarmee een prima oplossing voor zowel thuiskantoren als werkomgevingen met weinig vrije ruimte, zoals kiosken, hotellobby's, bibliotheken en zelfs onderwijsinstellingen.

LINAK compacte desk frames

LINAK compacte desk frames

LINAK compacte desk frames

 

Dezelfde voordelen, nieuwe afmetingen

Dankzij het Desk Frame 1 Adjustable Compact (voor bureaubladen van 100 tot 130 cm) kunnen werkgevers hun thuiswerkers hetzelfde ergonomische comfort bieden als op hun normale werkplek: de compacte editie past perfect in de meeste thuiskantoren.

Met Desk Frame 1 creëren u en uw klanten in een handomdraai de perfecte bureauoplossing voor elke eindgebruiker. Gezondheid en werkomstandigheden van personeel worden verbeterd, zowel voor mensen die op kantoor werken als voor hun thuiswerkende collega's.

LINAK compacte desk frames
 
 

Pak het uit en krijg alvast een voorsprong

Dankzij het snel leverbare en makkelijk te monteren Desk Frame 1 kunt u snel inspelen op alle kansen die u krijgt in de huidige veranderende markt. In een wereld waar thuiswerken snel het nieuwe normaal gaat worden, draait alles om design, flexibiliteit en ergonomie.

Bedrijven beseffen dat zij niet alleen op kantoor moeten zorgen voor een prettige werkomgeving voor hun medewerkers, maar ook steeds meer verantwoordelijk zijn voor hun welzijn thuis. Hoe meer zij onder slechte omstandigheden thuis werken, hoe groter de kans is dat zij op den duur te kampen krijgen met gezondheidsproblemen. Daarom moeten bedrijven mogelijkheden zoeken om hun medewerkers betere ergonomische meubeloplossingen aan te reiken.

 

Desk Frame 1 Compact - een perfecte match voor thuiswerk

De Desk Frame 1 Compact editie is een snelle en makkelijk te installeren bureau-oplossing voor de sterk groeiende thuiswerkmarkt (TWM) - uiteraard met behoud van design en kwaliteit.

Dit betekent dat u de eindgebruikers van uw klanten dezelfde ervaring biedt die zij op hun werkplek gewend zijn, maar nu toegespitst op een thuiskantooromgeving.

LINAK compacte desk frames
 

Maak uw bureau met een flexibel frame

De Compact-editie is gebaseerd op het bekende DF1 -concept. Daardoor kunt u het grootste deel van ons DESKLINE assortiment gebruiken voor uw eigen, unieke zit-sta bureau.

Combineer bijvoorbeeld een LINAK Kick & Click™ bovenframe, een DESKLIFT™ SetPack ( twee hefkolommen, een controlebox, een bedieningspaneel en kabels) en een setDESKLIFT™ voeten. Voor een volstrekt eigen ontwerp hoeft u alleen maar een bureaublad toe te voegen. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Met de nieuwe Compact editie bestaat het uitgebreide assortiment Kick & Click bovenframe nu uit:

  • NIEUW Kick & Click Adjustable Compact: Geschikt voor bureaus van 1.000 tot 1.300 mm
  • Kick & Click Adjustable Standard: Geschikt voor bureaus van 1.400 tot 2.000 mm
  • Kick & Click Fixed Geschikt voor bureaus van 1.200 mm
LINAK compacte desk frames
 
 

We staan voor je klaar

Met LINAK aan uw zijde krijgt u eersteklas ondersteuning en toonaangevende kwaliteit. Met 30 lokale verkooppunten kennen wij uw markt als geen ander. Wij delen onze expertise op basis van wereldwijde ervaring om uw bedrijf up-to-date en concurrerend te houden. Neem hier contact op met uw lokale LINAK vestiging.

 

Desk Frame 1 brochure
Ontdek het ‘Desk Frame 1’ full-frame concept van LINAK - alles wat u nodig hebt voor uw elektrische zit-sta bureau. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.

Online tijdschrift

 
 

 
Laat uw ergonomie niet achter op kantoor!

Laat uw ergonomie niet achter op kantoor!
In ons nieuwe normaal verruilden velen van ons hun kantoorbureau voor de keukentafel. En zelfs als wereldwijde gebeurtenissen ons binnenkort misschien terug naar de werkplek brengen, zal thuiswerken op een of andere manier een blijvend verschijnsel zijn. Dr. Mark Benden en Martha Parker van het Texas A&M University Ergo Center hebben veel tips en trucs voor diegenen die worden geconfronteerd met de uitdaging om nu en in de niet al te verre toekomst thuis te moeten werken.
Lees meer...

 

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen