Contact us here
Systeem

LINAK Desk Frame 1 – de flexibele frame-oplossing voor elk kantoor

Desk Frame 1 (DF1) is een flexibel frameconcept van LINAK®. Hiermee kunt u vrijwel ons hele DESKLINE productportfolio gebruiken om uw eigen, unieke zit-sta-bureau te creëren. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Met de flexibele Desk Frame 1 krijgen OEM's, evenals fabrikanten en ontwerpers van kantoormeubelen een snelle, eenvoudige oplossing in handen om bureaus te implementeren voor thuis en op kantoor – voor kleine én grote bedrijven. Kies zelf gewoon uw werkblad naar keuze.

De complete LINAK® Desk Frame 1 is een oplossing bestaande uit drie aanpasbare, voorverpakte sets

De flexibele methode om individuele, complete frames te creëren met voorverpakte sets heet Desk Frame 1 (DF1). Met dit LINAK concept kan je bijna alle artikelen uit de DESKLINE® serie met elkaar combineren. Kies en combineer een LINAK Kick & Click™ bovenframe, een DESKLIFT™ SetPack (bestaande uit twee hefkolommen, een controlebox, een bediening en kabels) en een set DESKLIFT™ Feet (DL-voeten). Je hoeft alleen nog maar je eigen bureaublad toe te voegen.

Desk Frame 1 Kick & Click

Frame – Kick & Click™
Met het Kick & Click™(K&C)  bovenframe kan je je hefkolommen snel en gemakkelijk monteren aan uw bureaublad. Geen gereedschapskist, schroeven of bouten nodig – je hoeft het bovenframe alleen maar in elkaar te klikken. Het frame is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Fixed (voor bureaus van 120 cm), Adjustable Compact (voor bureaus tussen 100 - 130 cm), Adjustable Standard (voor bureaus tussen 140 – 200 cm) of Base (extra optie voor Fixed of Adjustable om een hoekbureau te creëren).

 
Desk Frame 1 Setpack

Legs – DL SetPack
De DESKLIFT™ SetPack (DL setverpakking) bied je een verpakte set met alle benodigde elektrische elementen – twee hefkolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en de benodigde kabels. Dit geeft je alles wat je nodig hebt voor je verstelbare bureausysteem plus ongeëvenaarde ontwerpvrijheid omdat elk onderdeel wordt geleverd in verschillende varianten, zoals ronde, vierkante of rechthoekige profielen. Kies een van de drie standaardkleuren (zwart, wit, grijs) en stem deze af op uw favoriete bediening– er is een breed scala aan opties.

 
Desk Frame 1 tenen

Feet – DL Feet
DESKLIFT™ Feet (DL-voeten) is de algemene term voor een heel scala aan voeten voor verstelbare bureaus. Deze worden geleverd in twee standaardlengtes en diverse breedtes, toepasbaar op een aantal LINAK® hefkolommen in diverse profielontwerpen. Verder kan je kiezen tussen twee verschillende montageoplossingen – bovenop of verzonken.

 

LINAK® is je one-stop-shop

In veel opzichten maakt het DF1 concept een van de rijkste productcatalogi compleet binnen de elektrische systemen voor verstelbare kantoorapparatuur die momenteel verkrijgbaar zijn. De LINAK productserie omvat al de meest geavanceerde bureaus en werktafels met botsbeveiliging als Desk Sensor 1 en PIEZO™, evenals energiebesparende en ecovriendelijke kantoorbureaus die gebruikmaken van ZERO™ technologie  en PVC-Free™ systeemelementen.
 

We staan voor je klaar

Met LINAK aan je zijde krijg je eersteklas ondersteuning en toonaangevende kwaliteit. Met 30 internationale LINAK vestigingen kennen wij je markt als geen ander.
Met onze expertise en wereldwijde ervaring helpen wij je onderneming een concurrentievoordeel te geven. Neem hier contact op met je lokale LINAK vestiging.

 

 
Laat je ergonomie niet achter op kantoor

Neem de ergonomie mee naar huis!
In het nieuwe normaal hebben velen van ons het bureau op kantoor ingeruild voor de keukentafel. En zelfs als we binnenkort misschien terug naar de werkplek kunnen, zal thuiswerken een blijvend verschijnsel zijn. Dr. Mark Benden en Martha Parker van het Texas A&M University Ergo Center hebben veel tips en tricks voor diegenen die worden geconfronteerd met de uitdaging om nu, en in de niet al te verre toekomst, thuis te moeten werken.
Lees meer...

 

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Brochure Desk Frame 1

Ontdek het full-frame concept ‘Desk Frame 1’ van LINAK - alles wat u nodig hebt om uw elektrische zit-sta bureau te bouwen. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen