Contact us here
Casus

Gebruik jij je huis anders?

In de afgelopen 12 maanden hebben wij ons allemaal aangepast aan thuiswerken. Maar is onze thuisomgeving wel zo goed aangepast dat wij dat kunnen doen? Onze woonruimte is veranderd in een geïmproviseerde school en kantooromgeving. Dat geeft extra druk voor de meesten van ons. Is onze ruimte goed genoeg?

Zit-sta bureau en werkbank Sage van Benchmark

Op de lange termijn kan het zijn dat thuiswerken de norm wordt en dat minder wordt gereisd naar kantoor. Daarom moet ervoor worden gezorgd dat ons thuiskantoor daarop is afgestemd.

Bedrijven denken al veel na over ergonomie en treffen maatregelen, maar het thuiskantoor is vaak slecht ontworpen. Soms wordt zelfs gebruik gemaakt van geïmproviseerde oplossingen, zoals gebruik van boeken om een bureau of scherm hoger te zetten. Dat is prima voor de korte termijn maar voor het welzijn van mensen geen langdurige optie.

Tom Parfitt, een meubelmaker bij Benchmark , was op zoek naar een geschikte oplossing voor zijn huis maar kon niets vinden. Dit stimuleerde hem om het concept voor het Noa-bureau te ontwikkelen.

Noa is een ergonomisch zit-sta bureau dat is gemaakt van natuurlijke materialen en ideaal is voor een kleine ruimte. Noa is ontworpen rondom de idealen van biofilisch ontwerp. Het bureau is uitgerust met een centrale elektrische Desklift-kolom van LINAK, die wordt aangestuurd door een DPG-besturing waarmee een soepele beweging mogelijk is.

Fiona Coyne, Sales & Marketing Director bij Benchmark zegt het volgende - ‘Heel simpel gezegd: wij zijn van mening dat LINAK zit-sta mechanismen van de beste kwaliteit levert - de meest robuuste en de soepelste mechanica.’

Het Noa-bureau van Benchmark
 

Benchmark gebruikt ook elektrische Desklift-kolommen op het Sage zit-sta bureau en de Sage-werkbank.

Als bedrijf is Benchmark opgericht in 1984 en duurzaamheid stond altijd centraal in de filosofie van het bedrijf. Het is hun missie om meubels te maken die een positieve bijdrage leveren aan de menselijke gezondheid en het milieu.

Alle producten van Benchmark zijn vanuit de kracht van de natuur ontworpen met het oog op welzijn en gezondheid. De meubels zijn gemaakt van natuurlijke materialen, kleuren en texturen, zachte profielen en door de natuur geïnspireerde ergonomische vormen om ruimtes te creëren die menselijker, uitnodigender en persoonlijker zijn.

Vanwege de materialen en het niveau van vakmanschap gaan meubels van Benchmark een leven lang mee, en zij zijn trots op hun ‘terugnameprogramma’ waarmee meubels kunnen worden geretourneerd wanneer deze niet langer nodig zijn. Die worden dan opgeknapt, krijgen een nieuwe bestemming of worden gedoneerd aan liefdadigheidsinstellingen.

Het Noa-bureau van Benchmark

Bestanden

Brochure over Bewegen

Het gebruik van in hoogte verstelbare bureaus – het hoe en waarom in kort bestek.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen