Contact us here
Systeem

Motorhuiskolomsystemen

Als u hefkolommen nodig hebt die heel gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in meerdere bureauontwerpen, dan is een systeem van LINAK® met motorhuiskolommen dé manier.

Motorhuiskolomsystemen

Meerdere voordelen voor bureaus
Elk systeem van LINAK® is in essentie gemaakt van één of meer hefkolommen, een controlebox voor besturing en een bedieningspaneel die samen met elkaar zijn verbonden.

Het is uw keus welke functies u toevoegt aan uw toepassing - van voeten en bovenframes tot diverse aanpassingen. Wanneer u een systeem van LINAK kiest en dit combineert met accessoires van LINAK, dan kunt u er altijd zeker van zijn dat alles bij elkaar past. Dit is wat wij Plug & Play™ noemen.

Motorhuiskolommen
Het uitgebreide programma motorhuiskolommen van LINAK® past in dezelfde frameconstructie en is ontworpen voor gemakkelijke montage in uw meubilair.

Onze motorhuiskolommen staan bekend om hoge kwaliteit, stabiliteit en de vele aanpassingsmogelijkheden. Dus of u nu zoekt naar een divers pootontwerp (rechthoekige, vierkante of ronde profielen – met opties voor een strak ontwerp), unieke kleuren (zwart, grijs, wit - of uw geheel eigen kleur), bepaalde setups (standaard of ondersteboven), hoogtes (tweedelige of driedelige poten), speciale belastingsopties (standaard of zwaar belast), geïntegreerde antibotsingssensors of optimalisatie voor bepaalde meubel-setups (bijv. benchsystemen) - LINAK heeft het!

DL6, DL19 en DL11
 

Controlebox of Integrated Controller
Standaardsystemen voor motorhuiskolommen hebben een controlebox nodig voor hun werking, en bieden ruimte aan diverse aanpassingen. De controlebox CBD6S vormt het brein van standaardsystemen voor motorhuiskolommen. Afhankelijk van de variant van de controlebox kan deze tot 4 hefkolommen besturen – als u nóg meer kolommen onderling wilt verbinden, dan hoeft u alleen maar een andere controlebox toe te voegen aan uw setup. Behalve dat de controleboxen van LINAK zijn ontworpen voor Plug & Play zonder dat initialisatie nodig is, zijn deze ook licht van gewicht, uitgevoerd in een slank en elegant ontwerp, en gemaakt om uiterst gemakkelijk te kunnen worden gemonteerd.

CBD6S
 

Eenvoudige bureausystemen met 2 poten kunnen gebruik maken van motorhuiskolommen met een Integrated Controller (IC). In dit systeem is de controlebox geïntegreerd in de kolom en wordt netvoeding geleverd via een externe SMPS-unit (Switch Mode Power Supply).

Bedieningspaneel 
Alle bedieningspanelen van LINAK® zijn zo ontworpen dat ze gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te integreren zijn. Van minimalistische tot geavanceerde panelen met digitale functies zoals geïntegreerde displays, geheugenfuncties en connectiviteit via Bluetooth®. Kies het bedieningspaneel dat u wilt en plug het heel eenvoudig in uw systeem in en u bent meteen klaar.

DPG1C, DPG1K, DPF en DPA
 

Elementen die de setup van uw bureausysteem compleet maken
Wanneer u uw systeem heeft gekozen, dan is het tijd om het te integreren in uw bureau-ontwerp. U kunt een ‘Kick and Click’-bovenframe toevoegen, dat verkrijgbaar is voor diverse bureaubreedtes en is geoptimaliseerd voor de montage van motorhuiskolommen op uw tafelblad.

Een andere voor de hand liggende keus is de combinatie van een set DL-voeten. Deze zijn verkrijgbaar in een elegant ontwerp en in diverse varianten. Met een paar schroeven heeft u een elegant en stabiel systeem.

Tot slot kunt u aan uw systeem nog andere accessoires toevoegen, zoals de antibotsoplossing Desk Sensor 1  , waarmee uw bureau wordt beschermd tegen botsingen met objecten wanneer u het bureau hoger of lager zet. Of voeg de accu-optie BA001 toe voor mobiele bureau-setups.

Het breedste productassortiment en de meest uitgebreide aanpassingsmogelijkheden van vandaag de dag
Meerdere kolomprofielen en verschillende systeemoplossingen maken onderdeel uit van misschien wel de meest uitgebreide productenportfolio voor bureaus en werkstations die vandaag de dag verkrijgbaar is. Alles past bij elkaar, wat de bureausystemen van LINAK® uiterst aanpasbaar en intuïtief maakt om mee te werken, ongeacht product- of systeemtype.

Als u meer wilt weten over onze systeemoplossingen voor bureaus en werkstations, aarzel dan niet contact op te nemen met uw lokale LINAK vestiging.

Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik van dergelijke merken en logo's door LINAK® is onderlicentie.

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatieve montage van een kantoorbureau

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren play-icon

Desk Frame 1: Hoe een bureau te monteren

Kennismaking met Desk Frame 1 play-icon

Kennismaking met Desk Frame 1

Compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm play-icon

De compacte serie DESKLINE controleboxen van LINAK stellen de norm

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Brochure Desk Frame 1

Ontdek het full-frame concept ‘Desk Frame 1’ van LINAK - alles wat u nodig hebt om uw elektrische zit-sta bureau te bouwen. Dit concept bestaat uit drie sets: Kick & Click™ bovenframe, DL SetPack (bestaande uit kolommen, een bedieningspaneel, een controlebox en kabels) en DL-voeten.

DESKLINE kwaliteit maakt het verschil

Wij hanteren componenten van hoge kwaliteit, geavanceerde productielijnen en de strengste testnormen in deze industrie: we leveren hoogstaande kwaliteit.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen