Contact us here

Eén klik verwijderd – personaliseren van uw handbediening

Ga in uw bed op elk gewenst moment terug naar uw favoriete leespositie. Met de Advanced-edities van de LINAK® handbediening uit de HC40-serie kunt u niet alleen uw favoriete posities opslaan, maar ook uw eigen sneltoetsen naar functies creëren, bijvoorbeeld om later uw favoriete zitpositie weer op te roepen – met één klik!

Sla in de HC40 Advanced uw favoriete posities of functies op als sneltoetsen

Wij kennen allemaal het gevoel van iets geweldigs te hebben gevonden – heerlijk eten, mooie kleding, een extra comfortabele stoel, een functie die voor u goed werkt of een werkelijk goede leespositie in bed. Het is moeilijk uit te leggen – het werkt gewoon. Snel naar de situatie waar u de ervaring probeert te herbeleven, hetzelfde diner te maken, vergelijkbare kleding te vinden, of de comfortabele leespositie weer op te roepen. Het is bijna onmogelijk!

Maar nu niet meer. Ten minste als het gaat om het laatste. Als u de perfecte leespositie vindt terwijl u in uw verstelbare bed zit, of als u een functie hebt die u steeds opnieuw gebruikt, dan zeggen wij: Maak er een sneltoets van!

Favorieten en functies bij uw vingertoppen
Met de Advanced-edities van de handbediening HC40 kunnen gebruikers niet alleen vier favoriete posities opslaan. Maar ook kan de gebruiker hieraan een naam geven en de favorieten gebruiken als sneltoetsen, die allemaal toegankelijk zijn vanuit het hoofdscherm van de handbediening. Met deze functiecombinatie krijgt u keer op keer een optimale leeservaring. Roep heel eenvoudig met één klik uw favoriete leespositie op.

Het feit is dat de meesten van ons twee of drie functies hebben die wij veel meer gebruiken dan de rest. Daarom hebben wij op de HC40 de bovenste rij toetsen ontworpen waarmee de meest gebruikte functies of posities kunnen worden opgeslagen. Het is geheel aan de gebruiker wat hij of zij definieert, of het nu gaat om de drie favoriete posities, of functies zoals het stille alarm, of de slaaptimer.

HC40

De meest gebruikte functies zijn altijd slechts een paar klikken verwijderd, maar met de sneltoetsfunctie kunnen gebruikers de handbediening personaliseren volgens hun eigen individuele wensen. Neem bijvoorbeeld een gebruiker die elke nacht het stille alarm instelt: nu kan hij of zij het menu met slechts één klik openen! Wat nóg comfortabeler is wanneer snel instellen van het alarm voor de volgende ochtend en gaan slapen alles is wat de gebruiker wil doen. 

De juiste handbediening voor geavanceerde dubbele actuatoren
Met de geavanceerde edities van de HC40 kan de gebruiker favoriete posities opslaan. Dit wordt ondersteund door de geavanceerde edities van LINAK® dubbele actuatoren, omdat dit de geheugenfunctie met zich meebrengt. Wanneer de twee, bijvoorbeeld een HC40 Advanced (handbediening) en een TD4 Advanced (dubbele actuator) worden gecombineerd, kunt u een systeem aanbieden waarmee de gebruiker favoriete posities kan opslaan en deze later weer kan oproepen. 

LINAK handbediening HC40 FRAME voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 FRAME™ voor verstelbare comfortbedden

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden play-icon

LINAK handbediening HC40 TWIST™ voor verstelbare comfortbedden

HC40 Advanced Hoe te gebruiken en navigeren play-icon

HC40 Advanced: Hoe te gebruiken

Batterijen vervangen in de HC40 play-icon

Hoe u batterijen vervangt in de handbediening HC40 FRAME™ van LINAK

HC40 terugzetten naar fabrieksinstellingen play-icon

HC40 Advanced: Hoe u de handbediening terugzet naar de fabrieksinstellingen

HC40 Beginnen play-icon

HC40 Advanced: Hoe u begint

HC40 Hoe u favoriete posities opslaat play-icon

HC40 Hoe u favoriete posities opslaat

HC40 Hoe sneltoetsen op te slaan in het display play-icon

HC40 Advanced: Hoe sneltoetsen op te slaan

Bestanden

HC40 FRAME™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met het metallic frame zien de HC40 FRAME™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Dit is een nieuwe generatie handbedieningen voor verstelbare comfortbedden - ontworpen met u in gedachten. Met de unieke gedraaide vorm zien de HC40 TWIST™ uitvoeringen er anders uit dan de tegenhangers van de HC40 FRAME™.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen