Contact us here
Systeem

Standard-actuatorsystemen voor comfortbedden

Een Standard-actuatorsysteem voor comfortbedden wordt vaak gebruikt voor bedsystemen die verstelling van rug- en beenondersteuning vereisen, naast een reeks eigentijdse functies als verlichting onder het bed en simultane aandrijving.

Standard-actuatorsystemen voor comfortmeubels: Dubbele LINAK® TWINDRIVE™ Standard-actuator, een geavanceerde handbediening en app.

Het Standard-systeem kan bestaan uit de Standard-uitvoering van een dubbele LINAK® TWINDRIVE® actuator of de enkelvoudige actuatorset LA18 IC en een geschikte handbediening.

De Standard-uitvoeringen van de LINAK® TWINDRIVE® omvatten een dubbele actuator met laag geluidsniveau en een kleine inbouwafmeting, waardoor onder het bed een maximale vrije ruimte wordt gecreëerd. Dit is een “all-in-one”-concept – twee actuatoren in één unit en een geïntegreerde controlebox.

De Standard-uitvoeringen van de enkelvoudige actuatorset LA18 IC (Integrated Controller) zijn compacte geluidsarme actuatorsystemen die tot 6000 N kunnen duwen.

Deze oplossingen kunnen naadloos worden geïntegreerd – vaak in een comfortbed – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op het algehele ontwerp.

Systeemvarianten voor verschillende oplossingen
Met de Standard-uitvoeringen van zowel de innovatieve dubbele LINAK TWINDRIVE® actuator als de compacte en krachtige LA18 IC Standard heeft u vele verschillende systeemvarianten. Het hangt van uw algehele bedontwerp af welk systeem voor uw toepassing de juiste is.

De dubbele actuator TD4 Standard is ideaal voor lattenbodems met een standaardmatrasmaat en behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

De dubbele actuator TD5 Standard is ideaal voor boxspringbedden vanwege de hefcapaciteit van max. 7000 N en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

De enkelvoudige actuatorset LA18 IC Standard is geschikt voor elk bedtype dat speciaal is ontwikkeld voor enkelvoudige actuatoren aangezien elke LA18 IC tot 6000 N kan duwen. De IC-technologie vergt weinig kabels en onderdelen die moeten worden gemonteerd in vergelijking met andere enkelvoudige actuatorsystemen. Deze oplossing ondersteunt een verstelbare rug- en beenondersteuning, evenals de optie om extra verstelbaarheid toe te voegen, zoals voet- of nekverstelling.

 
TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de veelzijdigheid van HOMELINE systemen en producten voor verstelbare bedden én relaxstoelen.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen