Systeem

Standaard actuatorsystemen voor comfort meubels

Een Standard actuatorsysteem is vooral bestemd voor bedsystemen die verstelling van de rug- en beenondersteuning vereisen, naast een reeks eigentijdse functies als verlichting onder het bed en simultane aandrijving.

Het Standard systeem bestaat uit de standaardversie van een LINAK® TWINDRIVE™ dubbele actuator en een bijpassende handbediening, met uiteraard de bijbehorende kabel.

De standaardversie van de LINAK® TWINDRIVE® omvat een dubbele actuator met laag geluidsniveau en een kleine inbouwafmeting, waardoor onder het bed een maximale vrije ruimte wordt gecreëerd. Dit is een “all-in-one”-concept – twee actuatoren in één unit met een geïntegreerde controlebox.

De unit kan naadloos worden geïntegreerd – vaak in een comfortbed – zonder dat inbreuk wordt gemaakt op het algehele ontwerp.

TD is de korte benaming voor TWINDRIVE
Alle dubbele actuatoren van LINAK hebben ‘TD’ in hun naam. Dit is een korte benaming voor TWINDRIVE® en impliceert een product met de befaamde hoge kwaliteit van LINAK.

Systeemvarianten voor verschillende oplossingen
Met de standaardversies van de innovatieve TWINDRIVE™ dubbele actuator, staan u ten minste twee verschillende systeemvarianten ter beschikking. Het hangt van uw algehele bedontwerp af welk systeem voor uw toepassing de juiste is.

TD4 Standard is ideaal voor lattenbodems met een standaard matrasmaat, en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

TD5 Standard is ideaal voor boxspringbedden vanwege de hefcapaciteit van max. 7.000 N en de behoefte aan verstelbare rug- en beenondersteuning.

TWINDRIVE® TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen play-icon

TWINDRIVE TD4 van LINAK – de nieuwe generatie dubbele actuatorsystemen

Productie van LINAK op wereldniveau play-icon

Productie van LINAK op wereldniveau

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije play-icon

Achter de schermen: LINAK® productie van dubbele actuatoren in Slowakije

Bestanden

HOMELINE productoverzicht

Ontdek de uiteenlopende TWINDRIVE systemen met een laag geluidsniveau en kleine inbouw afmetingen, die worden gebruikt in boxspring-bedden en bedden met lattenbodems.

Meer ruimte in uw comfortzone

LINAK snapt waarom actuatorsystemen voor consumentenbedden, die dagelijks functioneren, veilig en betrouwbaar moeten zijn. Bedfabrikanten kiezen met TWINDRIVE voor het juiste systeem.