Contact us here
Techniek & trends

Kick & Click™ voor kantoormeubilair

Met Kick & Click™ van LINAK kunt u de tijd halveren die nodig is om een in hoogte verstelbaar bureau te monteren – zonder het gebruik van schroeven of gereedschappen.

Kick & Click Techniek en Trends
Halveer de tijd die wordt besteed aan montage van bureaus
Gewoonlijk zijn 12 schroeven nodig om de twee kolommen van gangbaar, in hoogte verstelbaar kantoormeubilair te bevestigen aan het topframe. Maar met de montageoplossing Kick & Click™ van LINAK zijn de schroeven die het tafelblad bevestigen, de enige schroeven die u nodig hebt. De rest is slechts zachtjes duwen met de hand en voet (kick) en klikken (click) – en uw bureau is klaar!

Gebruik van Kick & Click™ is eenvoudig en uiterst intuïtief. Er zijn pictogrammen met visuele beelden die de productonderdelen tonen, en het ligt voor de hand waar u moet ‘kicken’ (of alleen maar moet duwen). Het klikgeluid geeft aan dat de montage goed is uitgevoerd.

Wees efficiënter en bespaar tijd
Eén voordeel is dat het veel eenvoudiger is om uw nieuwe, in hoogte verstelbare bureau te monteren. Een ander voordeel is de hoeveelheid tijd die wordt bespaard wanneer een groot aantal kantoormeubels wordt gemonteerd. Een klant van LINAK schatte de tijd die werd besteed aan het werk en deze was bijna gehalveerd:

Ik schat dat wij per gemonteerd bureau circa 10 tot 12 minuten besparen,” zegt V. Brokop van Franz Giesselmann GmbH in Duitsland.

10 tot 12 minuten lijkt niet veel, maar als wij een order hebben voor bijvoorbeeld 150 bureaus, dan besparen wij circa 25 uur. Dat is heel veel!"

Lees het volledige verhaal: “Snelle, eenvoudige en intuïtieve montage van kantoormeubilair”

Drie uitvoeringen, diverse kolommen, een rijkdom aan opties
Er zijn letterlijk talrijke opties, of u nu een C- of T-bureau wilt ontwerpen. Kick & Click™ van LINAK wordt geleverd in drie uitvoeringen – elk met zijn eigen voordelen.
  • Kick & Click Base – voor bureau-ontwerpen met aangepaste rails en onafhankelijke en flexibele bureaubreedtes. Ideaal waar stabiliteit wordt bereikt via het tafelblad.
  • Kick & Click Fixed – voor bureaus met een vaste breedte van 1,20 m. Ideaal voor touchdown-bureaus of bureaus voor meerdere gebruikers.
  • Kick & Click Adjustable – telescopisch ontwerp voor bureaubreedtes die variëren van 1,40 m tot 2,00 m. Prachtige oplossingen als u werkt met verschillende ontwerpen.
LINAK richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van echte Plug & Play™-oplossingen. Deze omvatten een pakket voor een derde poot van Kick & Click voor grote kantoortafels. Met het toenemende aantal verschillende kolommen in de portfolio van DESKLIFT (DL) zijn er meerdere opties, waardoor ontwerpers en fabrikanten een absolute ontwerpvrijheid hebben.

Slim ontwerp is ook een groen ontwerp
De gehele oplossing is licht van gewicht en eenvoudig te verpakken, wat transport kostenefficiënter maakt, en alle materialen zijn recycleerbaar. Tel daarbij op de PVC-vrije kolommen plus een controlebox met ingebouwde ZERO™ Technology (nul verbruik van energie in standby) van LINAK en dan hebt u een waarlijk groene verstelbare bureauoplossing.

Wij hebben ervoor gezorgd dat er geen afbreuk wordt gedaan aan uw ontwerp met zichtbare kabels. Alle kabels worden na montage eenvoudig verborgen binnen in het frame – ook hier zijn geen gereedschappen of clips nodig.

Slim, snel, eenvoudig, groen en heel eenvoudig kostenefficiënt.

Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke dochteronderneming of distributeur van LINAK.
Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovatieve montage van een kantoorbureau

Kick & Click van LINAK - Gemakkelijke montage van een kantoorbureau play-icon

Kick & Click van LINAK - gemakkelijke montage van een kantoorbureau

Gemakkelijke demontage van een LINAK Kick & Click-bureau  play-icon

Kick & Click - Een kantoorbureau demonteren

Bestanden

DESKLINE productoverzicht

Produceert u bureaus, tafels of balies waar mensen aan/achter werken, dan creëert u met een in hoogte verstelbare elektrische actuator beslist een voorsprong op de concurrentie en krijgt uw business een boost.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen