Contact us here
Nieuws 15 maart 2022

LC1 – de optimale keuze voor diverse toepassingen

Met de toevoeging van de hefkolom LC1 breidt LINAK het veelzijdige productassortiment uit met een nieuwe 3-traps aluminium hefkolom. De nieuwe LC1 maakt het mogelijk om toepassingen te ontwerpen zonder concessies te doen op het gebied van vermogen, kwaliteit en stabiliteit.

Hefkolommen van LINAK met een reeks LC1-kolommen voor diverse toepassingen

Het robuuste ontwerp en de hoge hefkracht in combinatie met een aangenaam geluid zorgen ervoor dat de kolom perfect past in een breed scala aan toepassingen, variërend van verschillende medische toepassingen tot DESKLINE®-oplossingen. Het strenge en consistente testprogramma van LINAK® garandeert betrouwbare en hoogwaardige producten. Met zijn uitstekende kwaliteit past de hefkolom LC1 perfect bij het eersteklas LINAK merk.

 

De ideale hefkolom voor middelgrote medische toepassingen

LC1 voegt kracht en stabiliteit toe aan je toepassing en biedt een hefvermogen tot 4000 N in duwkracht en 2000 N in trekkracht, samen met een breed scala aan aanpassingsopties. De compacte vorm en het gestroomlijnde uiterlijk van de hefkolom maken het eenvoudig om deze te integreren in je volgende generatie toepassingen zonder concessies te doen aan vermogen, kwaliteit of ontwerp. De LC1 is op maat gemaakt voor gebruik in medische toepassingen, zoals behandelbanken, tafels en behandelstoelen, waar vermogen en stabiliteit verplicht zijn.

De nieuwe LC1 is ontwikkeld om hoge lasten aan te kunnen en het sterke en stabiele telescopische ontwerp biedt zowel vermogen als hoogte waar nodig. Bovendien maakt het elegante en reinigingsvriendelijke oppervlak in combinatie met een nieuw ontwerp het gemakkelijk om de kolom te reinigen en een hoog hygiëneniveau te handhaven. De zorgverlener en de zorgvrager zullen de eenvoudige en snelle afstelling die zorgt voor een goede ergonomie en een stabiele positionering van de kolom op prijs stellen.

De LC1 kan helpen om het gebrek aan middelen in de gezondheidszorg en het toenemend aantal ouderen dat zorg nodig heeft te overwinnen door in alle situaties een soepele en ergonomisch correcte beweging te bieden. Van de focus op ergonomie in de werkroutines profiteert iedereen.

Meer informatie over de nieuwe LC1 voor medische toepassingen vind je op onze productpagina of onze landingspagina Vermogen en kracht.

 

Kies LC1 voor diverse DESKLINE®-toepassingen met hoge belasting

De hefkolom LC1 DESKLINE van LINAK biedt alle kracht (tot 4000 N) en snelheid voor perfecte verstelling, zelfs in de zwaarste controletafels en dispatchwerkplekken – met een kwaliteit waarop je kan vertrouwen. Voeg ontwerpflexibiliteit en ergonomie toe voor de perfecte systeemoplossing in je bedrijfskritische toepassingen.

De LC1 DESKLINE is ontwikkeld met een lange slaglengte en een compacte inbouwafmeting, voor gebruikers van verschillende lengtes en met een optimale ergonomie. LC1 DESKLINE-uitvoeringen zijn compatibel en goedgekeurd met de CBD6S-controlebox en werken met alle bedieningspanelen – gewoon Plug & Play™. De combinatie van een hoge hefkracht, een robuust ontwerp en een hoog buigmoment maakt de kolom een optimale keuze wanneer vermogen en betrouwbaarheid centraal staan.

Op onze productpagina of onze toepassingspagina Control Room tafels kan je de rol van de LC1 DESKLINE-versie onderzoeken bij de aansturing van het toekomstige ontwerp van besturingsstafels.

 
Hefkolommen van LINAK LC1-familie play-icon

LINAK LC1 – Vermogen naar keuze

Korte vooruitblik – LC1 DESKLINE – videobeeld play-icon

LC1 DESKLINE – De kracht van vertrouwen

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen