Contact us here
Techniek & trends

Verstelling van multifunctionele meubels

Bewoners in moderne micro-appartementen in de stad moeten vaak creatief zijn als het gaat om meubels in hun woningen. De beschikbare ruimte voor hun spullen is minimaal, en daarom groeit de vraag naar multifunctionele meubels snel.

Een van de snelste groeiende trends op het gebied van meubels en interieurdecor in deze tijd is ‘multifunctioneel meubilair’. De bevolking in steden loopt in de miljoenen en er komen steeds meer zogenoemde micro-appartementen bij. Daarom was het nog nooit zo noodzakelijk om ontwerp te combineren met functionele voordelen. 

Uw woonruimtes optimaliseren
Veelzijdige oplossingen en ontwerpen stellen bewoners in staat om te genieten van een hoge mate van comfort – zelfs in de kleinste woningen – en vaak op een extreem esthetische en stijlvolle manier.

Multifunctionele meubels zijn zogezegd ontworpen om meer dan één taak of doel te dienen, en maken tegelijkertijd maximaal gebruik van de beschikbare ruimte. Flexibiliteit is waar het hier allemaal om draait.

Flexibiliteit creëren door beweging toe te voegen
Bewegingssystemen in meubels van micro-appartementen worden steeds meer een natuurlijker en vanzelfsprekender onderdeel van modern wonen in stedelijke gebieden. Als fabrikant van hoogwaardige elektrische actuatorsystemen voor verstelbare meubels volgt LINAK nauwgezet de evolutie van functioneel ontwerp. Wij weten dat elektrische actuatoren niet alleen de luxe van slimme en soepel bewegende meubels bieden. Hiermee is ook niet langer de zware inspanning nodig om handmatig een stoel in een bed of een koffietafel in een eettafel te veranderen.

In de reeks artikelen hieronder kunt u voorbeelden zien van multifunctioneel ontwerp dat is geïntegreerd in algemeen voorkomende meubeltypes voor de woonomgeving. Alle voorbeelden laten verbluffende ontwerpen, intuïtieve manieren en creatieve ideeën zien.

Multifunctionele bedden

Comfortbedden

In een woning neemt een bed vaak veel ruimte in. Hier volgt een aantal voorbeelden van hoe een bed meer functies kan hebben en ruimte voor de eigenaar kan besparen.
Lees meer.
 
 
Multifunctionele stoelen

Relaxstoelen en leunstoelen

Veel mensen willen graag een comfortabele stoel. Met een beetje creativiteit kan een stoel meer zijn dan alleen maar een stoel. Hier volgen drie voorbeelden.
Lees meer.
 
 
Multifunctionele bureaus

Tafels en bureaus

Genoeg ruimte rondom een tafel kan in kleine woningen een uitdaging betekenen. Hier volgen drie goede voorbeelden van hoe een multifunctionele tafel kan helpen.
Lees meer.
 
 
Multifunctionele banken

Banken en sofa's

De meeste mensen vinden het moeilijk zonder een bank of sofa te leven. Maar hier laten wij zien hoe uw bank meer dan één functie kan hebben, zodat het gemakkelijker is de bank in een kleinere woning in te passen.
Lees meer.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen