Techniek & trends

Behoud van ontwerpflexibiliteit met veelzijdige hefkolommen

Gedurende vier decennia zijn kennis en ervaring vertaald in flexibele bewegingssystemen en -oplossingen, waarmee onze klanten de toepassing kunnen ontwerpen die zij willen. Vandaag de dag is LINAK® in staat om actuatoroplossingen te maken voor vrijwel alles in de gezondheidszorg.

Ontwerpvrijheid is een privilege dat veel klanten van LINAK® graag willen behouden. Daarom bieden wij een uitgebreide productreeks, vol veelzijdige actuatoren, controleboxen en oplossingen voor vrijwel elke toepassing in de gezondheidszorg die je maar kunt bedenken.

De hefkolommen uit de LC-serie zijn een ander voorbeeld van hoe flexibiliteit een inherent onderdeel vormt van ontwerp en ontwikkeling bij LINAK. Rondom onze LC-kolommen kunt u systemen bouwen met complexe beweging, precieze en intuïtieve bediening en een rijkdom aan waardeverhogende functies. De kolommen passen hier naadloos in.

De hefkolom LC3 van LINAK is ontwikkeld met een sterke verticale hefkracht in gedachten. Deze is echter ook de optimale keus wanneer meer dan één beweging of bewegingspatronen voor de toepassing nodig zijn. Horizontaal heffen of een schuiffunctie zijn bijvoorbeeld vaak vereist voor operatietafels.

Met de LC3 kunt u een actuator aan de kolomzijde monteren. Dit voegt flexibiliteit toe aan de fase van het toepassingsontwerp wanneer meer bewegingen of accessoires nodig zijn. U kunt producten monteren aan alle vier zijden van de LC3 – ook tegelijkertijd.

Kort gezegd: u kunt alle voordelen en een prachtig ontwerp hebben, allemaal zonder in te boeten aan uw eigen toepassingsontwerp.

Heeft u een vraag over elektrische actuatortechnologie?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.