Contact us here
Techniek & trends

Stille en krachtige hefkolommen voor medische apparatuur

Vermogen, betrouwbaarheid en een hoge veiligheidsfactor zijn een aantal van de trefwoorden die vaak worden gebruikt om de hefkolommen uit de LC-serie van LINAK® te beschrijven. Hier onthullen wij een aantal van de geheimen achter de krachtigste hefkolomserie die momenteel verkrijgbaar is.

Voor LINAK® is het ontwikkelen van actuatoren voor zware en veeleisende taken niets nieuws. Al meer dan 35 jaar ontwikkelen wij hoogwaardige systemen voor elektrische afstelling van een breed scala aan medische toepassingen.

Vandaag de dag is er een complete serie elektrische hefkolommen die wereldwijd dé norm zijn voor verticaal heffen en hoge prestaties. De LC-serie van LINAK wordt door velen beschouwd als een wereldwijd voorbeeld als het gaat om vermogen en prestatie evenals elegant ontwerp en soepele, geluidsarme beweging.

Functies zoals flexibel kabelmanagement, compacte inbouwafmetingen en een hoog buigmoment maken de LC-serie tot een extreem veelzijdige hefkolomreeks.

Hieronder hebben we de meest in het oog springende voordelen die u geniet wanneer u uw toepassing in de gezondheidszorg uitrust met hefkolommen uit de LC-serie van LINAK op een rij gezet.

LINAK – veel meer dan alleen maar een leverancier.

ReadMoreButton

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen