Contact us here
Techniek & trends

Verhoog de efficiëntie met gemakkelijke positionering van de toepassing

Soepele beweging en precisie zijn vaak bepalende factoren voor verstelbare toepassingen die worden gebruikt in de gezondheidszorg, vooral in geavanceerde medische apparatuur. De krachtige hefkolommen uit de LC-serie helpen de efficiëntie te vergroten in een aantal van dergelijke toepassingen. We leggen uit waarom.

Voor sommige OEM’s is het noodzakelijk om volledig gebruik te maken van de voordelen van het gehele assortiment dat is gebouwd met LINAK® actuatortechnologie. Deze fabrikanten specialiseren zich in geavanceerde toepassingen of in apparatuur waar complexe bewegingspatronen van essentieel belang zijn om de efficiëntie te kunnen ondersteunen, zowel in klinieken als ziekenhuizen.

Tandartsstoelen en chirurgiestoelen zijn voorbeelden van toepassingen die behoefte hebben aan precieze bewegingspatronen, meerdere posities die in het geheugen kunnen worden opgeslagen en een surplus aan vermogen en sterkte om ongehinderd door zware last hun werk te kunnen doen.

De hefkolom LC3 is voor dit doel ontworpen. Hij heeft geavanceerde geheugenopties om positionering van de gehele toepassing te vergemakkelijken. Met slechts één aanraking van een knop kan de toepassing met één soepele beweging naar de juiste positie worden bewogen. Dit verkort de tijd voor de huisarts, specialist of zorgmedewerker die de toepassing bedient.

Met een setup op basis van LINAK OpenBus™ zijn diverse posities die in geheugen zijn opgeslagen en een breed scala aan verschillende bewegingspatronen mogelijk. Alle bovenstaande mogelijkheden zijn belangrijke factoren voor zorgprofessionals, die de apparatuur moeten kunnen vertrouwen om de best mogelijke chirurgie of behandeling te kunnen bieden en dit efficiënt te kunnen doen.

Heeft u vragen?

- Ons team staat klaar om u te helpen met technische informatie, een project te starten en meer.

Contact opnemen